Yusuf Kerem Yetkin Katılım 11 Ocak 2024 Mesajlar 566 Makaleler 2 Çözümler 7 Beğeniler 660 Yer Gonton,Grove Street 16 Şubat 2025 #31 Okuldan gelirken serserinin biri omuz attı bunları temizlemek lazım ama bu düzende bunlar azalmaz çoğalır bu arada omuzu atan eleman çocuk. Bu çocuk şimdi böyle yapıyorsa ileride neler yapmaz.
Okuldan gelirken serserinin biri omuz attı bunları temizlemek lazım ama bu düzende bunlar azalmaz çoğalır bu arada omuzu atan eleman çocuk. Bu çocuk şimdi böyle yapıyorsa ileride neler yapmaz.
1 12578 Deneyimli Katılım 12 Kasım 2024 Mesajlar 865 Makaleler 15 Çözümler 7 Beğeniler 1.099 16 Şubat 2025 #32 Torukojin Kaneki dedi: Hocam Manisa'yı nereden biliyorsunuz nerede yaşıyorsunuz meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kocaeli'de yaşıyorum ancak bütün Türkiye'yi gezdim. Oradan bütün şehirleri az biraz biliyorum.
Torukojin Kaneki dedi: Hocam Manisa'yı nereden biliyorsunuz nerede yaşıyorsunuz meraktan soruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam Kocaeli'de yaşıyorum ancak bütün Türkiye'yi gezdim. Oradan bütün şehirleri az biraz biliyorum.