Super Mario
Başarılı
Herkese selamlar tekrardan. Dun itibari ile fibere kavustum.
Ileride konuyu okuyacaklar icin, 1.5 aylik bu sureci ozetleyip, konuyu kapatayim (bu konu degil, olay anlaminda
):
DSL ile 55/17 gibi bir internete sahiptim fiber oncesi.
Sevgiler.
Ileride konuyu okuyacaklar icin, 1.5 aylik bu sureci ozetleyip, konuyu kapatayim (bu konu degil, olay anlaminda
):- Yaklasik 2 sene kadar once apartmanin karsisindaki direge kadar saha dolabindan turuncu fiber kablo cekildi.
- Bu sure icerisinde ara ara TT ilce mudurlugune gidip danistim, fakat ne olduysa bir anda, 17 Aralik'ta bu kablo binanin girisine cekildi (sadece bizim binada var su anda).
- 24 Aralik gunu katlara beyaz renkte fiber kablolar cekildi.
- 20 Ocak gunu binaya kutu kondu ve disaridan gelen turuncu fiber ile katlardan gelen fiberler birlestirildi.
- 26 Ocak gunu ben kendim kapi onundeki fiberi, daire icinde sonlanacagi yere kadar cektim (Normalde onlar cekiyormus, islerini kolaylastirdigim icin tesekkur ettiler).
- 27 Ocak gunu daire icindeki fiber sonlandirildi, ONT cihazina ve TT'nin kendi getirdigi modeme baglandi (abonelik sonlaninca bu cihazlari geri aliyorlarmis).
- Adamlar gelmeden once DSL internetim kesildi. Baglanti yapildiktan 4 saat sonra da internet erisimim saglandi
- Daha sonra ben TT'nin modemini kutuladim ve kendi Keenetic modemime kurulumu yaptim (oysa ki nasil yapiyorlar bilmiyoruz demisti -TT politikasi olabilir, isine saygi duyarim- sonlandirmayi yapan arkadas
).
DSL ile 55/17 gibi bir internete sahiptim fiber oncesi.
Sevgiler.