Sol kanat olmak için çevik ve hızlı olmalısın filan demedim. Zaten gittiğin her yerde öğretecekler. Ekstradan senin kendini geliştirmen lazım. Ve hevesini kırmak gibi olmasın 13 yaş bir tık geç.
Ekstradan kendimi geliştiririm neden geliştiremiyimki? Bu arada hiç bir şey geç için geç değil. Bu sözü duyunca aklıma hep Vardy gelir.

Ekstradan kendimi geliştiririm neden geliştire miyimki? Bu arada hiçbir şey geç için geç değil. Bu sözü duyunca aklıma hep vardy gelir.

Zaten imkansız değil. Fakat zor ve disiplin gerektiriyor. Çoğu çocuk genç yaşta başlıyor. Ve biraz da torpil işi olduğu için kolay değil.

Zaten imkansız değil. Fakat zor ve disiplin gerektiriyor. Çoğu çocuk genç yaşta başlıyor. Ve biraz da torpil işi olduğu için kolay değil.
Kendime güveniyorum, profesyonel olmak gibi bir hedefim yok. Ama kader bir bakarız büyük takımlarda oynamışız. Allaha güveniyorum.

Selam, ben göbeği olan 13 yaşında bir gencim, 60 kiloyum. Şimdi her şeyi baştan masaya yatıralım. Ben 13 yaşındayım, 60 kiloyum, göbeğim var. Ben sol kanat oynamak istiyorum ama işte göbeğim beni engelleyecek. Tekniğim de o kadar iyi değil. Benim yaşadığım sahil kasabasında futbol kursu açılmış 2.5k gibi bir fiyattan bahsettiler. Yok lisans falanmış zaten aylık 2.5k deyince bıraktım. Ben de kuzenimin 5 yaşından beri oynadığı takıma başlamaya karar verdim. Tam gideceğim netleşmedi ama gitmek çok istiyorum. Neyse, ben nasıl sol kanat olurum? Göbeğimi eritirim daha doğrusu? Bana taktikler verir misiniz? Okullar arası turnuvada beni almayıp herkesi alıp üstüne babama oğlun yeteneksiz diyen hocaya göstereceğim.

Sıkı çalışman lazım, antrenman yapman ve düzenli spor seni harika yapar zaten kilon normal biraz aynı yaştayız senle. Dediklerimi yaparsan her alanda artışını fark edersin.

Sıkı çalışman lazım, antrenman yapman ve düzenli spor seni harika yapar zaten kilon normal biraz aynı yaştayız senle. Dediklerimi yaparsan her alanda artışını fark edersin.

Bir de kanat olacaksan özgüvenin düşükse arttırman lazım, başlangıçta hallet. Arkadaşlarınla zamanın oldukça maç yap. Ön hazırlık gibi olur paslaşmayı ve oyunun akışını daha iyi öğrenirsin.

Bir de kanat olacaksan özgüvenin düşükse arttırman lazım, başlangıçta hallet. Arkadaşlarınla zamanın oldukça maç yap. Ön hazırlık gibi olur paslaşmayı ve oyunun akışını daha iyi öğrenirsin.
Teşekkür ederim hocam. Aslında hep maç yapıyorum arkadaşlarımla.

Emin ol çaban olduğu sürece başarılı olursun olamazsan bile en azından denemiş ve bir sürü maç anın olmus olacak.
Hocam dediğim gibi amacım profesyonel olmak değil. Fakat kader ne olacağı belli olmaz bir bakmışısz Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımlarda oynamışız.