Juventus'un eski şaşalı günlerinden çok uzak olduğunu kabullenmek gerekiyor. Ligde son maçları taşıyan oyuncuları satış listesine koydukları adamlar filan. Gs gizli favori olarak çıkıyor maça ama Avrupa kupalarında çok uzun zamandır çok kötü serileri var. Bu iyi kurayı değerlendirmesi lazım GS'nin

GS'nin kazanması için bütün senaryolar oluşturulmuş vaziyette. GS ligde inanılmaz rahat bir fikstür ile giderken Juventus Inter>GS>Como>GS>Roma gibi kallavi bir fikstür ile geliyor. Roma zaten direkt 3.'lük rakipleri Como ise bu maçı alırsa rakipleri oluyor.

Buna rağmen Juventus'un hem İtalya kupasından elenmesi hem ligde şampiyonluktan uzak kaldığı düşünülürse maça sıkı asılacaklarını düşünüyorum. Lemina bu maçta olmayacağını da düşünürsek ilk maçta bol gollü bir GS yenilgisi bekliyorum. İkinci maç neler olur o ise ilk maçtaki cezalı-sakat durumuna bağlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Helal lan, bizi temsil ediyor sonuçta desteklemek lazım. Böyle devam edin.

Fenerbahçe'li olarak böyle maçlar görüp sevinebilsem keşke :D uçak indi şimdi 4 2 golunu canlı izledik. Fena sevindi maçtaki birisi bağıra bağıra kutladı.

Son düzenleme:
GS'nin kazanması için bütün senaryolar oluşturulmuş vaziyette. GS ligde inanılmaz rahat bir fikstür ile giderken Juventus İnter>GS>Como>GS>Roma gibi kallavi bir fikstür ile geliyor. Roma zaten direkt 3.'lük rakipleri Como ise bu maçı alırsa rakipleri oluyor.

Buna rağmen Juventus'un hem İtalya kupasından elenmesi hem ligde şampiyonluktan uzak kaldığı düşünülürse maça sıkı asılacaklarını düşünüyorum. Lemina bu maçta olmayacağını da düşünürsek ilk maçta bol gollü bir GS yenilgisi bekliyorum. İkinci maç neler olur o ise ilk maçtaki cezalı-sakat durumuna bağlı.

Bol gollü ama tersten oldu. Helal olsun turuncu-kırmızılılar. Buruk'ta sonunda teknik direktörlük öğrenmiş. Kırmızıyı gördükten sonra Sane soktu şimdi de Icardi sokacak sanırım maçı burada bitirecek.

Kırmızı kart pozisyonu bizim ligte versen savaş çıkartır, 2. sarıdan kırmızı için inanılmaz ağır karar. Juve 5'i yemese evinde çok küçük ihtimalle kurtarırdı ama o şans da kalmadı artık.