Benim tahminim 2-1 Juventus alır yönünde. Değiştireceğimi pek sanmıyorum çünkü Galatasaray'ın iç sahada Juventus'u yenebileceğini pek sanmıyorum. Kazanbilirsek 1-0 kazanırız veya 0-0 berabere bitebilir. Ama 2-1 Juventus tahminim ağır basıyor yine de bana göre. Yarın izleyip göreceğiz. Sizin tahminleriniz nelerdir?
Detaylar
Kim cevapladı?İlk tur 0-0, ikinci tur 1-0 GS.
SpeedBeast34 1
Üstün
Benim tahminim 2-1 juventus alır yönünde. Değiştireceğimi pek sanmıyorum çünkü Galatasaray'ın iç sahada Juventus'u yenebileceğini pek sanmıyorum. Kazanbilirsek 1-0 kazanırız veya 0-0 berabere bitebilir. Ama 2-1 juventus tahminim ağır basıyor yine de bana göre. Yarın izleyip göreceğiz. Sizin tahminleriniz nelerdir?
Bana göre maç en yüksek ihtimalle 1-1 biter. GS kazanırsa da bu ancak 1-0 olur.
2-1 Juventus tahmin olarak da mantıklı. Yarın göreceğiz artık.
Bakalım ne olacak.
Juventus da çok iyi değil GS'nin çok rahat alması lazım bu maçı ama Okan varken hiç umutlu olamıyorum herhangi bir Avrupa maçında.
Galatasaray 1 - 4 JuventusBenim tahminim 2-1 Juventus alır yönünde. Değiştireceğimi pek sanmıyorum çünkü Galatasaray'ın iç sahada Juventus'u yenebileceğini pek sanmıyorum. Kazanbilirsek 1-0 kazanırız veya 0-0 berabere bitebilir. Ama 2-1 Juventus tahminim ağır basıyor yine de bana göre. Yarın izleyip göreceğiz. Sizin tahminleriniz nelerdir?
Juventus 6 - 0 Galatasaray
mburakkarakas 12
Yetkin
Benim tahminim 2-1 Juventus alır yönünde. Değiştireceğimi pek sanmıyorum çünkü Galatasaray'ın iç sahada Juventus'u yenebileceğini pek sanmıyorum. Kazanbilirsek 1-0 kazanırız veya 0-0 berabere bitebilir. Ama 2-1 Juventus tahminim ağır basıyor yine de bana göre. Yarın izleyip göreceğiz. Sizin tahminleriniz nelerdir?
Tanrı nasip ederse 2 - 1 alırız.
Fanatiklik yapacağım diye konuyu kirletmenize gerek yok. Gerçekleşebilecek bir skor söyleyin.Galatasaray 1 - 4 Juventus
Juventus 6 - 0 Galatasaray
Frankfurt'ta benzer skor olmadı mı?Fanatiklik yapacağım diye konuyu kirletmenize gerek yok. Gerçekleşebilecek bir skor söyleyin.
Learnof 52
Üstün
- Makaleler
- 2
Zaten gerçekleşebilecek bir skor.
SHERLOCKED 53
Üstün
4.5 üst.
Yeni konular
-
20.000 TL bütçede 2K 180 Hz monitör önerisi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
Çözüldü Wi-Fi ve Bluetooth desteklemeyen anakarta destek nasıl eklenir?
- derindevlethikmet
-
-