Makaleler
64
Yer
Ankara
Benim tahminim 2-1 Juventus alır yönünde. Değiştireceğimi pek sanmıyorum çünkü Galatasaray'ın iç sahada Juventus'u yenebileceğini pek sanmıyorum. Kazanbilirsek 1-0 kazanırız veya 0-0 berabere bitebilir. Ama 2-1 Juventus tahminim ağır basıyor yine de bana göre. Yarın izleyip göreceğiz. Sizin tahminleriniz nelerdir?

Benim tahminim 2-1 juventus alır yönünde. Değiştireceğimi pek sanmıyorum çünkü Galatasaray'ın iç sahada Juventus'u yenebileceğini pek sanmıyorum. Kazanbilirsek 1-0 kazanırız veya 0-0 berabere bitebilir. Ama 2-1 juventus tahminim ağır basıyor yine de bana göre. Yarın izleyip göreceğiz. Sizin tahminleriniz nelerdir?

Bana göre maç en yüksek ihtimalle 1-1 biter. GS kazanırsa da bu ancak 1-0 olur.
2-1 Juventus tahmin olarak da mantıklı. Yarın göreceğiz artık.
Bakalım ne olacak.

Benim tahminim 2-1 Juventus alır yönünde. Değiştireceğimi pek sanmıyorum çünkü Galatasaray'ın iç sahada Juventus'u yenebileceğini pek sanmıyorum. Kazanbilirsek 1-0 kazanırız veya 0-0 berabere bitebilir. Ama 2-1 Juventus tahminim ağır basıyor yine de bana göre. Yarın izleyip göreceğiz. Sizin tahminleriniz nelerdir?
Galatasaray 1 - 4 Juventus
Juventus 6 - 0 Galatasaray

Tanrı nasip ederse 2 - 1 alırız.