Juventus hirs yapip 7 tane atarsa sasirmam. Fakat GS daha once yendigi icin yine yenecektir diye dusunuyorum cunku Konyaspor'a 2-0 yenildi sanirim tüm enerjisini Juventus'a saklamislar.

İç sahada Juventus üzerinde güzel bir baskı oluşturduk, farka gitmemiz de psikolojik olarak kötü etkiledi onları. Dolayısıyla bugün çok fazla hücuma çıkacaklarını zannetmiyorum. 2-1 yeneriz veya 2-2 biter gibi.

GS'nin yine farkla yenmesi gereken bir maç. Juve yıpranmış durumda ve dünya kadar eksiği var. Bremer bile yok sanırım. Bu halde yenemiyorlarsa ayıptır. Ayrıca GS'ye 5 oran vermişler. Neye göre verilmiş anlamadım. Değerlendirilmesi gereken bir fırsat.

Juventus altyapıdan Javier Gil ile çıkabilir; yaşına göre gerçekten sağlam bir stoper, en azından Kelly denen kazmadan daha iyi bir stoper. Onun dışında sol bekte Kostic'i göreceğiz çok yüksek ihtimalle, dolayısıyla Barış'ın ayaksız olmasını göz önünde bulundurup boş orta açmasına izin verecektir. Hücumda Boga veya Zhegrova'yı Kenan ile birlikte görebiliriz, hatta Kenan'ın forvette oynama ihtimali de var. Bu yüzden biraz daha Juventus'un ağırlık koymasını bekliyorum maça, bu yüzden skor beklentim 2-0 veya 3-1 olur.