Detaylar
Kim cevapladı?İstanbul'da Galatasaray 5 tane attı.İstanbul'daysa, GS berabere ya da alır, yurt dışı Juventus alır. Futbolla aram yok ama analizime güveniyorum, agamla 2 de 2 iddiayla 2 paket beleş cugara kazanmıştım.
0kanın açıklamalarına göre 4-5 tane yiyecek GS.
4-2 GS.
Son düzenleyen: Moderatör:
Behzatinho
Yetkin
Juventus'un hafta sonu Roma ile maçı var. Hedefleri ligi ilk 4 içinde bitirip seneye de ŞL'ye gidebilmek olacak. Ama hocalarının, oyuncularının yaptığı açıklamaya bakılırsa bu maçta agresif oynayacakları belli. Cambiaso ile Cabal'ı cezalı duruma düşürmemiz iyi oldu. Bremer oynasa bile kendini pek zorlayacağını sanmıyorum. Bizim yapacağımız geçiş oyununu iyi oynayıp kontralarla 1-2 gol bulabilmek. Özellikle ilk yarıda kontrolü elimizde tutmamız lazım
desire doue
Becerikli
Okan Inter'e tekin direktörlük için göz kırpıyor bu maçlarda, verme imkanı yok. Osimhen oynarsa minimum 3 gol daha atarız fakat orta sahayı geçemeyen sarı kafa ile çıkacaksak işimiz zor.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
Haramball oynatacak kadar ruhsuz adam arıyorlar, Okan'ın sığır pressi onlara 12-13 Heynckes Bayern'i gibi gelir.Okan Inter'e tekin direktörlük için göz kırpıyor bu maçlarda, verme imkanı yok. Osimhen oynarsa minimum 3 gol daha atarız fakat orta sahayı geçemeyen sarı kafa ile çıkacaksak işimiz zor.