Merhaba bugün hayatımda ilk defa Netflix aldım. Papel ile temel paketi 60 TL cashback sayesinde 90 TL'ye aldım. Şu ana kadar red notice ve Uncharted izledim. Normalde direk Breaking Bad başlayacaktim ama cumartesi final sınavlarım başlıyor. Kafam diziye gitmesin dedim. Bari tek oturuşta sıkılmadan izleyebileceğim filmler bulayım. Sevdiğim türler aksiyon, polisiye, bilim kurgu, gerilim(çok korku içeren filmleri sevmiyorum) falan. Romantik, romantik komedi, DRAM falan hiç benlik değil.
Detaylar
Kim cevapladı?İtachi Uchiha
Yetkin
Mad Max: Fury Road varsa izleyebilirsin, bence baya güzel filmdi.
Sevdiğim türler aksiyon, polisiye, bilim kurgu, gerilim(çok korku içeren filmleri sevmiyorum) falan.
La Casa de Papel ve The Punisher. İkisinin de hikayesi var. İlk başta sıkıcı olabilir ama kurgular çok iyi. Mesela La Casa de Papel biraz uzun ama 4. sezonda olan bir olay 2. sezonda kurgulanmış gibi oluyor. 5 sezon ama gerçekten çok eğlenceli. The Punisher 2 sezon ve buna yorum yaparak spoiler vermek istemiyorum.
Mad Max: Fury road varsa izleyebilirsin, bence bayağı güzel filmdi.
3 defa falan izledim. Hatta kendisi christian bale Batman üçlemesinden sonra en sevdiğim filmlerden.
Ben size Hakan Muhafız öneririm.
hocam maalesef dizi izleyemem.Sınav gününe kadar 1-2 film daha izleyip bırakicam.La Casa de Papel ve The Punisher. İkisinin de hikayesi var. İlk başta sıkıcı olabilir ama kurgular çok iyi. Mesela La Casa de Papel biraz uzun ama 4. sezonda olan bir olay 2. sezonda kurgulanmış gibi oluyor. 5 sezon ama gerçekten çok eğlenceli. The Punisher 2 sezon ve buna yorum yaparak spoiler vermek istemiyorum.
İtachi Uchiha
Yetkin
Shutter Island filmide güzel. Yanlışım yoksa DiCaprio başroldeydi.
Müstehcen ve arabalı bir yarış var: Ölüm Yarışı 4.Hocam maalesef dizi izleyemem. Sınav gününe kadar 1-2 film daha izleyip bırakacağım.
Ninjaya benzer bir adam istersen: İblis Şehri(2025).
Canepe
Uzman
7. Koğuştaki Mucize Türk yapımları arasında bence kesinlikle izlemelisiniz. Film olarakta Openheimer izlemediyseniz onu patlatın gitsin.
Yeni konular
-
-
Elektronik Colorful CVN X870 Ark Frozen Wi-Fi V14 - 10.999 TL
- Niccolo Machiavelli
-
-
-