Son 2-3 aydır her sistem konusunda AMD-NVIDIA tartışması çıkması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pawEn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 483
  • Etiketler Etiketler
    sistem son
Elinde 7900XTX olsa RTX 3050 ile değişecek arkadaşlar var diyordum forumda, ben bile şaşırdım. Bune yahu?
Yok top model olmadan kullanmam, 3050'nin top modeli olsa ne olacak olmasa ne olacak.

En son bu denli AMD düşmanlığı 2018'de falan vardı, ekonomi kötüleştikçe bizim markacılık daha da depreşiyor galiba. 7700XT fiyatına 4060 Ti önerip papağan gibi DLSS FG DLSS FG DLSS FG DLSS FG DLSS FG diye diye alacak garibanın da kafasını çeler oldular.

Hazır iç dökme konusu açılmışken Ben de aynı şekilde 13-14 nesil HX önerenlerden sıkıldım artık arkadaş. Intel'in kaçışına inanıp sorunsuz işlemci diyorlar, ısınmıyor diyorlar (157W PL'nin ortama girişi), gidip çikilop HS AMD varken ısrarla ve ısrarla 1 yıl içinde kendi kendisini yiyecek Intel'î öneriyorlar. Halbuki işlemci doğrudan mikrokod sorunlu, resmi düzeltilmiş kodu yok, farklı yollardan düzelttiğinde de %30 performans kaybı yaşıyorsun. AMD'de böyle bir olay olsa ömür billah bir daha ne önerirlerdi forumda, ne de önerttirirlerdi.

Aslında ortada bir tartışma yok. Mesela biri AMD ya da Nvidia da yaşadığı sorunu yazıyor. Karşı taraf çözüm üretmek yerine atıyor ya da bende böyle bir sorun yok. Bayağı bilmem ne marka kart kullandım. sorun yaşamadım diyip karşı tarafı tahrik ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…