Ciddiyim.
Detaylar
Kim cevapladı?Ne demek istediğinizi anlamadım?Özür dilerim bilmiyordum demek savaşı kaybetmektir. Alakasız argümanlar ile düşmanı savuştur, asla kaybetme. Uga buga.
Geraltın kılıcı
Üstün
Patlasa satamazdı zaten.
Bahsi geçen cahil insanların münazaraya bakış açısını yazdım. İç ses gibi düşün.
Geraltın kılıcı
Üstün
"Dünya tarihinde askeri savaş strateji" kitabından örnek vermiş. "Liderler kendi amaçlarında haklı olmak adına yanlış yola başvururlar." diyor.
Son düzenleme:
Elinde 7900XTX olsa RTX 3050 ile değişecek arkadaşlar var diyordum forumda, ben bile şaşırdım. Bune yahu?
Yok top model olmadan kullanmam, 3050'nin top modeli olsa ne olacak olmasa ne olacak.Elinde 7900XTX olsa RTX 3050 ile değişecek arkadaşlar var diyordum forumda, ben bile şaşırdım. Bune yahu?![]()
En son bu denli AMD düşmanlığı 2018'de falan vardı, ekonomi kötüleştikçe bizim markacılık daha da depreşiyor galiba. 7700XT fiyatına 4060 Ti önerip papağan gibi DLSS FG DLSS FG DLSS FG DLSS FG DLSS FG diye diye alacak garibanın da kafasını çeler oldular.Evet... Bu durum daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama gerçekten neredeyse her konu tartışmaya/kavgaya eviriliyor. Belli başlı kişiler var ya babamın malı ya düşmanımın eli diye marka savunan. Çok ciddiyim, artık sıkılmadık mı?
Yani her iki firmanın kartına da o kadar para verip, sisteme takip sorun yasamak evet oldukça sinir bozucu ama nedense her zaman bir konuda bu kavgaya dönüşüyor. Yahu arkadaş ben bunu deneyimledim, önermiyorum, beni hayattan soğuttu dersin olur biter. Ne diye sorun yaşamayanı da kendinle bir tutup kavga ediyorsun ki? 1000 kişi varsa X kullanan, 3 kişi yaşadıysa hepsini de sorunlu görüyor. Sırf o markayı savunmak için mantık dışı ne varsa söyleyeni gördüm. Gerçekten bu kavgaların kabak tadı verdiğini düşünüyorum artık.
Bu konu bir sitemden çok aklımdakileri yazıya dökme konusudur. Öylesine acilmiş bir konudur. Kimseye bir iğneleme yapmamaktayım.
Hazır iç dökme konusu açılmışken
Dırayvır da güncel ha.
Aslında ortada bir tartışma yok. Mesela biri AMD ya da Nvidia da yaşadığı sorunu yazıyor. Karşı taraf çözüm üretmek yerineEvet... Bu durum daha ne kadar sürecek bilmiyorum ama gerçekten neredeyse her konu tartışmaya/kavgaya eviriliyor. Belli başlı kişiler var ya babamın malı ya düşmanımın eli diye marka savunan. Çok ciddiyim, artık sıkılmadık mı?
Yani her iki firmanın kartına da o kadar para verip, sisteme takip sorun yasamak evet oldukça sinir bozucu ama nedense her zaman bir konuda bu kavgaya dönüşüyor. Yahu arkadaş ben bunu deneyimledim, önermiyorum, beni hayattan soğuttu dersin olur biter. Ne diye sorun yaşamayanı da kendinle bir tutup kavga ediyorsun ki? 1000 kişi varsa X kullanan, 3 kişi yaşadıysa hepsini de sorunlu görüyor. Sırf o markayı savunmak için mantık dışı ne varsa söyleyeni gördüm. Gerçekten bu kavgaların kabak tadı verdiğini düşünüyorum artık.
Bu konu bir sitemden çok aklımdakileri yazıya dökme konusudur. Öylesine acilmiş bir konudur. Kimseye bir iğneleme yapmamaktayım.