Ya hocam bir olayı paylaşayım sizinle. Geçen bir video görmüştüm instayı bırakmadan önce. Adam diyor ki "Camii var burada astıkları reklama bak." Reklam, normal bir kadının durduğu bir reklam. Yahu be adam sen normal bir reklama bile, normal bir kadınının şarkı söylemesine bile azıyorsan kulaklarını kes, mil çek gözlerine. Sokağa falan çıkma! Mazallah bir kadınla falan çarpışır hasbelkader zina edersin.Telefonuzdan not uygulamasını açın, o nota ağızınıza ne gelirse yazın. Yazdıklarınızı hiç silmeyin. Sonra sonra o kada dolacak ki depolanamız bitecek. Sonra da bırakırsınız. Ben yapmıştım.
Detaylar
Kim cevapladı?makron 70
Üstün
Bunlar İslam ve Şeriat adı altında suç işleyen insanlar. Küfredersiniz dava açarlar. Takmamak bu kadar zor olamaz.Ya hocam bir olayı paylaşayım sizinle. Geçen bir video görmüştüm instayı bırakmadan önce. Adam diyor ki "Camii var burada astıkları reklama bak." Reklam, normal bir kadının durduğu bir reklam. Yahu be adam sen normal bir reklama bile, normal bir kadınının şarkı söylemesine bile azıyorsan kulaklarını kes, mil çek gözlerine. Sokağa falan çıkma! Mazallah bir kadınla falan çarpışır hasbelkader zina edersin.
Yerden göğe kadar haklısınız hocam. Takarsan sana da takarlar çünkü bu düzende. Ama ben de sinirleniyorum umarım yanlış anlamıyorsunuzdur.Bunlar İslam ve Şeriat adı altında suç işleyen insanlar. Küfredersiniz dava açarlar. Takmamak bu kadar zor olamaz.
sisyphus1289
Yetkin
Ülkenin kurucusuna karşı niye düşman kesilir bir insan anlamıyorum?
Araplaştığı için...
Ya hocam bir olayı paylaşayım sizinle. Geçen bir video görmüştüm Instagram'yı bırakmadan önce. Adam diyor ki "camii var burada astıkları reklama bak." reklam, normal bir kadının durduğu bir reklam. yahu be adam sen normal bir reklama bile, normal bir kadınının şarkı söylemesine bile azıyorsan kulaklarını kes, mil çek gözlerine. Sokağa falan çıkma! Mazallah bir kadınla falan çarpışır hasbelkader zina edersin.
Hocam çok haklısın ben de her gün bu durumu yaşıyorum hani adamı bulsam kafasını keseceğim o hale geldim.
Sinirlenmekte haklısınız ama bu insanlar kafaya takılacak insanlar değil önemli insanlar kafaya takılır, bunlar köpekten bile aşağılık.
Ve böyle insanların geneli şeriatı destekliyor. Hem kendi dinlerini hem de kendilerini bitiriyorlar.
Boş verin hocam ne demiş atalarımız duvarı nem insanı gam yıkar.
Son düzenleme:
Bir kişi kendini Türk olarak görmeyip başka bir ırktan olduğunu savunur ve söyler ise bir de bu ülkede yaşıyorsa bunun yanında Atatürk'ü sevmediğini söyleyip ancak saygı duyduğunu belirtir ise hiç bir problem yoktur, ancak kişi Türk olduğunu söyler ve Atatürk'ü sevmeyip saygı duymayıp dincilik taslarsa o kişi cahil ve yobazdır, o kişilere ceza verilmelidir.
sisyphus1289
Yetkin
Keşke herkes sokağa çıkıp şöyle "YAŞASIN ATAM, ÖLSÜN ŞERİAT" diye bağırsa.
Şeriat neden yasaklanmalı adlı çalışma.
Bir de hocam böyle yobazlara sorsan kadın beni tahrik etti der.Ya hocam bir olayı paylaşayım sizinle. Geçen bir video görmüştüm instayı bırakmadan önce. Adam diyor ki "Camii var burada astıkları reklama bak." Reklam, normal bir kadının durduğu bir reklam. Yahu be adam sen normal bir reklama bile, normal bir kadınının şarkı söylemesine bile azıyorsan kulaklarını kes, mil çek gözlerine. Sokağa falan çıkma! Mazallah bir kadınla falan çarpışır hasbelkader zina edersin.
Şeriat neden yasaklanmalı adlı çalışma.
Hocam Konya'da en son boykot tayfa milletin kafasına sandalye masa fırlatıyorduKeşke herkes sokağa çıkıp şöyle "YAŞASIN ATAM, ÖLSÜN ŞERİAT" diye bağırsa.
Şu seçimlerden sonra çok arttı böyle tiplemeler. Şeriatçılar, Kürdistancılar, teröristler.
sisyphus1289
Yetkin
1-2 sene önce gazetede bir haber görmüştüm bir hoca 2-3 çocuğa (8-10 yaşlarında) Kuran öğretmek için çağırıyor ve çocukları her gün istismar ediyor. Çocuklardan biri en son ebeveynlerine söylüyordu.
Ve insanlar böyle sapıklara güvenip Atamıza laf ediyor işte asıl sinirlenecek nokta bu.
1-2 sene önce gazetede bir haber görmüştüm bir hoca 2-3 çocuğa (8-10 yaşlarında) Kuran öğretmek için çağırıyor ve çocukları her gün istismar ediyor. Çocuklardan biri en son ebeveynlerine söylüyordu.
Ve insanlar böyle sapıklara güvenip Atamıza laf ediyor işte asıl sinirlenecek nokta bu.
Ülkenin kurucusuna karşı niye düşman kesilir bir insan anlamıyorum?
Cahil insan çok. Özellikle sosyal medyadaki algoritma sayesinde her gün bu tarz insanlara maruz kalıyoruz. Onlar için söylenecek çok söz var ama hiçbirini anlamayacaklar. Genelde yalnızca kendi çıkarları uğruna başkalarının kölesi olmak için kendilerini yırtan birtakım canlı topluluklarından başka bir şey değiller. Kesinlikle onlarla uğraşmaya değmez hocam.