Telefonuzdan not uygulamasını açın, o nota ağızınıza ne gelirse yazın. Yazdıklarınızı hiç silmeyin. Sonra sonra o kada dolacak ki depolanamız bitecek. Sonra da bırakırsınız. Ben yapmıştım.
Ya hocam bir olayı paylaşayım sizinle. Geçen bir video görmüştüm instayı bırakmadan önce. Adam diyor ki "Camii var burada astıkları reklama bak." Reklam, normal bir kadının durduğu bir reklam. Yahu be adam sen normal bir reklama bile, normal bir kadınının şarkı söylemesine bile azıyorsan kulaklarını kes, mil çek gözlerine. Sokağa falan çıkma! Mazallah bir kadınla falan çarpışır hasbelkader zina edersin.

Ya hocam bir olayı paylaşayım sizinle. Geçen bir video görmüştüm instayı bırakmadan önce. Adam diyor ki "Camii var burada astıkları reklama bak." Reklam, normal bir kadının durduğu bir reklam. Yahu be adam sen normal bir reklama bile, normal bir kadınının şarkı söylemesine bile azıyorsan kulaklarını kes, mil çek gözlerine. Sokağa falan çıkma! Mazallah bir kadınla falan çarpışır hasbelkader zina edersin.
Bunlar İslam ve Şeriat adı altında suç işleyen insanlar. Küfredersiniz dava açarlar. Takmamak bu kadar zor olamaz.

Bunlar İslam ve Şeriat adı altında suç işleyen insanlar. Küfredersiniz dava açarlar. Takmamak bu kadar zor olamaz.
Yerden göğe kadar haklısınız hocam. Takarsan sana da takarlar çünkü bu düzende. Ama ben de sinirleniyorum umarım yanlış anlamıyorsunuzdur.

Ülkenin kurucusuna karşı niye düşman kesilir bir insan anlamıyorum?

Araplaştığı için...

Ya hocam bir olayı paylaşayım sizinle. Geçen bir video görmüştüm Instagram'yı bırakmadan önce. Adam diyor ki "camii var burada astıkları reklama bak." reklam, normal bir kadının durduğu bir reklam. yahu be adam sen normal bir reklama bile, normal bir kadınının şarkı söylemesine bile azıyorsan kulaklarını kes, mil çek gözlerine. Sokağa falan çıkma! Mazallah bir kadınla falan çarpışır hasbelkader zina edersin.

Hocam çok haklısın ben de her gün bu durumu yaşıyorum hani adamı bulsam kafasını keseceğim o hale geldim.
Sinirlenmekte haklısınız ama bu insanlar kafaya takılacak insanlar değil önemli insanlar kafaya takılır, bunlar köpekten bile aşağılık.
Ve böyle insanların geneli şeriatı destekliyor. Hem kendi dinlerini hem de kendilerini bitiriyorlar.
Boş verin hocam ne demiş atalarımız duvarı nem insanı gam yıkar.

Son düzenleme:
Bir kişi kendini Türk olarak görmeyip başka bir ırktan olduğunu savunur ve söyler ise bir de bu ülkede yaşıyorsa bunun yanında Atatürk'ü sevmediğini söyleyip ancak saygı duyduğunu belirtir ise hiç bir problem yoktur, ancak kişi Türk olduğunu söyler ve Atatürk'ü sevmeyip saygı duymayıp dincilik taslarsa o kişi cahil ve yobazdır, o kişilere ceza verilmelidir.

Keşke herkes sokağa çıkıp şöyle "YAŞASIN ATAM, ÖLSÜN ŞERİAT" diye bağırsa.

Bir de hocam böyle yobazlara sorsan kadın beni tahrik etti der.
Şeriat neden yasaklanmalı adlı çalışma.

Keşke herkes sokağa çıkıp şöyle "YAŞASIN ATAM, ÖLSÜN ŞERİAT" diye bağırsa.
Hocam Konya'da en son boykot tayfa milletin kafasına sandalye masa fırlatıyordu :D yani bu ülkede o dediğin bir tık zor, bunun yanında ayrılıkçı Kürtler de bulunmakta, en komik olanı ise bu Kürtlerin hiçbir zaman ülkesinin olmaması, misal diyelim yüz yıllarca bir ülke senin şehrini yönetir ve o ülke bu gün senin şehrini yönetmez sen de kalkar dersen ki o ülke bu şehri yönetmeli biz bu ülkeyi istemiyoruz yine bir mantığı oluyor meselenin her ne kadar bu mümkün olmasa da, ancak hiç olmayan bir devleti savunmak ruh hastalığı bana göre, yani uzun lafın kısası bu ülkede kolay kolay kimse birlik beraberlik içinde olmaz, bu kadar mülteciden sonra hiç olmaz gibi geliyor.

1-2 sene önce gazetede bir haber görmüştüm bir hoca 2-3 çocuğa (8-10 yaşlarında) Kuran öğretmek için çağırıyor ve çocukları her gün istismar ediyor. Çocuklardan biri en son ebeveynlerine söylüyordu.

1-2 sene önce gazetede bir haber görmüştüm bir hoca 2-3 çocuğa (8-10 yaşlarında) Kuran öğretmek için çağırıyor ve çocukları her gün istismar ediyor. Çocuklardan biri en son ebeveynlerine söylüyordu.

Ve insanlar böyle sapıklara güvenip Atamıza laf ediyor işte asıl sinirlenecek nokta bu.

Ülkenin kurucusuna karşı niye düşman kesilir bir insan anlamıyorum?

Cahil insan çok. Özellikle sosyal medyadaki algoritma sayesinde her gün bu tarz insanlara maruz kalıyoruz. Onlar için söylenecek çok söz var ama hiçbirini anlamayacaklar. Genelde yalnızca kendi çıkarları uğruna başkalarının kölesi olmak için kendilerini yırtan birtakım canlı topluluklarından başka bir şey değiller. Kesinlikle onlarla uğraşmaya değmez hocam.