Hocam ama Vista seveceginize de 7 sevseydiniz ya, zamaninda cikmazdi onca tantana
Detaylar
Kim cevapladı?Gecmise ozlem degil, stabilite hic degil.
Bu kesim bilgisayar kullanmayi bilmeyen ve destek kesildikten sonra bilr yeni bilgisayar alacak parasi olmadigi icin kendini avutan bir kesim ve yaslari da genel olarak 10 15 duzeylerinde.
Kernel modlamak guzel deney aslinda, o arkadasa hic lafim yok (hatta sonucunu merak ediyorum brlki denerim bile) da gereksiz sevdanin hic luzumu yok.
Galiba siz direkt Windows 10'dan başladınız yada Windows 7'ye karşı muhalefetsin. Bunun başka açıklaması yok çünkü 15 yıl olmasına rağmen daha Microsoft'un sitesinde yer alıyor. Windows 10 ile bilgisayarıma dual-boot yaptım ama Windows 7'den hiç çıkmıyorum. Sistemim 22H2'yi kaldırabilecek düzeyde oysaki.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Windows 10'un Windows 7'den daha stabil olduğunu iddia edeni ilk defa görüyorum, yorum yapmayacağım.Gecmise ozlem degil, stabilite hic degil.
Bu kesim bilgisayar kullanmayi bilmeyen ve destek kesildikten sonra bilr yeni bilgisayar alacak parasi olmadigi icin kendini avutan bir kesim ve yaslari da genel olarak 10 15 duzeylerinde.
Kernel modlamak guzel deney aslinda, o arkadasa hic lafim yok (hatta sonucunu merak ediyorum brlki denerim bile) da gereksiz sevdanin hic luzumu yok.
20 senedir aynı kerneli kullanan işletim sistemleri arasında stabilite yarıştıramazsın. Yorum yapmanı gerektiren bir şey yok o yazıda öyle bir imam da olmamıştı zaten.Windows 10'un Windows 7'den daha stabil olduğunu iddia edeni ilk defa görüyorum, yorum yapmayacağım.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Her yeni Windows sürümünde kernelde değişiklikler yapıldığını biliyorsunuzdur umarım, Windows 11 ve 10 arasında bile kernel açısından farklılıklar var.20 senedir aynı kerneli kullanan işletim sistemleri arasında stabilite yarıştıramazsın. Yorum yapmanı gerektiren bir şey yok o yazıda öyle bir imam da olmamıştı zaten.
Öyle imam olmamıştı diyorsunuz ama "Hiç stabilite değil" demişsiniz.
Türkçe hocanızla aranız bence fazla iyi değil gibi.Her yeni Windows sürümünde kernelde değişiklikler yapıldığını biliyorsunuzdur umarım, Windows 11 ve 10 arasında bile kernel açısından farklılıkları var.
Öyle imam olmamıştı diyorsunuz ama "Hiç stabilite değil" demişsiniz.
Son 20 senedir büyük bir kernel değişikliği görmedik, görmüş olsaydık Windows XPden beri çalışan yazılımlar çalışmıyor olurdu.
MasterSlenderTR
Üstün
- Makaleler
- 4
Windows XP kerneli (NT 5.1) ve Windows Vista (NT 6.0) kerneli arasında dağlar kadar fark var, siz 20 yıldır büyük değişiklik görmedik diyorsunuzTürkçe hocanızla aranız bence fazla iyi değil gibi.
Son 20 senedir büyük bir kernel değişikliği görmedik, görmüş olsaydık Windows XPden beri çalışan yazılımlar çalışmıyor olurdu.
Bilginize: Windows XP'den beri yayınlanan uygulamaların yarısı çalışmıyor zaten şu an, Windows Compatibility Mode bile bunu genellikle çözemiyor.
Son düzenleme:
KATANA TR
Başarılı
UEFI cihazlarda Windows 10 çok da güzel çalışıyor 2 çekirdek SSD makinelerde ufak ayarlama ile bile oluyor sonuçta ben atom cihazdada kulandım Windows 10 ilk çıktığında kötü olabilir ama şu an gayet başarılı makinede SSD olması yetiyor diyebilirim.
Türkçe hocanızla aranız bence fazla iyi değil gibi.
Son 20 senedir büyük bir kernel değişikliği görmedik, görmüş olsaydık Windows XP'den beri çalışan yazılımlar çalışmıyor olurdu.
Bunun nedeni geçmişe uyumluluk. Bunu bilmiyorsunuz galiba.
Yeni konular
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı
-
-