b.t

Uzman
Merhaba. OpenCore ile macOS Sonoma 14.4.1 kurulumu yaptım. Kurulum sonrası diğer disk bölümleri diye bir kısım oluştuğunu gördüm bilgisayarımda. Öncesinde Monterey vardı buna ek olarak Bootcamp'te Windows 10 kuruluydı. Bu sorun nasıl giderebilirim acaba?

Tüm içerikleri ve ayarları sil yapsam sıfırlasam bilgisayarı Sonoma ile mi açılır yoksa Monterey ile mi ve diskler komple silinir mi?
Bir zararı ya da bir sorun çıkar mı sıfırlama esnasında?

Ekran Resmi 2024-05-02 21.10.55.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
İlkyardım uygulamasını kullanarak bu disk bölümüyle ilgili bir kısım olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer başlı başına boş bir alandan ibaretse ve varlığından dolayı bir rahatsızlık duyuyorsanız yedeklemeyi alıp temiz kurulum yapmanızı öneririm.

İlkyardım uygulamasını kullanarak bu disk bölümüyle ilgili bir kısım olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer başlı başına boş bir alandan ibaretse ve varlığından dolayı bir rahatsızlık duyuyorsanız yedeklemeyi alıp temiz kurulum yapmanızı öneririm.
merhaba şu anda cihazım şarjda ama açılmıyor şarj almıyor sebebi nedir yazılımla alakalı olma ihtimali var mı

@b.t @Recep Baltaş

Son düzenleme: