Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

okankayci

Uzman
  • Motherboard: ASUS Prime A320M-K
  • RAM: 16 GB 3200MHz DDR4 RAM
  • GPU: RX 6700XT 12 GB
  • CPU: Ryzen 5600X

Başarılı kurulum yaptım internet vs. çalışıyor ama NootRX.kext'i kurmama rağmen ekran kartını tanımıyor. Aşağıdaki adımları izledim.
  • Ekli kexti EFI/OC/Kexts klasörü içerisine atın. Config.plistinize işleyip kaydedin.
  • Yine config.plist boot komutları arasında agdpmod=pikera komutunun olduğundan emin olun, yoksa komutu girin.
  • Sistemi yeniden başlatmadan önce değişikliklerin algılanabilmesi için OpenCore ekranında önce NVRAM Reset yapın.
  • Sistemi başlatın.
Ek olarak WhateverGreen silip denedim. NootedRed.Kexti kurup denedim yok, çalıştıramadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Upload olarak o tarz siteler yerine Drive veya MediaFire kullanın. NootRX veya NootINC kextleri ile WhateverGreen zaten çakışır, beraberinde kullanılmaz. WEG silinik, NootRX ekli bir şekilde tekrar deneyin. Anlatamınıza göre NootRX ve WEG'i beraber denemişsiniz.

Upload olarak o tarz siteler yerine Drive veya MediaFire kullanın. Nootrx veya nootınc kextleri ile WhateverGreen zaten çakışır, beraberinde kullanılmaz. Weg silinik, nootrx ekli bir şekilde tekrar deneyin. Anlatamınıza göre nootrx ve Weg'i beraber denemişsiniz.

WEG ile denemiştim olmayınca bir de NootRX aktif edip denedim, yine olmadı. Bir de böyle deneyeceğim sabah.

WEG ile denemeniz tabii ki sonuç vermez çünkü bu kartın Native bir desteği yok. WEG bu konuda hiçbir şey yapamaz. WEG aktif iken de NootRX ile denemişsiniz, ikisi çakışıyor zaten. Elde var 0. Sonuç nedir şimdi? Denediniz mi?

Weg ile denemeniz tabii ki sonuç vermez çünkü bu kartın native bir desteği yok. Weg bu konuda hiçbir şey yapamaz. Weg aktif iken de nootrx ile denemişsiniz, ikisi çakışıyor zaten. Elde var 0. sonuç nedir şimdi? Denediniz mi?

Bir Config buldum onunla her şey sorunsuz. Bir tek Android Studio emülatör çalışmıyor.