Makaleler
3
Yer
Mars
YES! DIABLO 4’e kaç sezondur gelmesini beklediğim özelliklerden birisi sonunda geliyor… 🤩
Artık istediğimiz waypoint’i favori olarak seçip oraya teleport olabileceğiz...
KYOVASHAD all the way! 👻
GV7dY_0XYAALUZi.webp
GV7dY_0XcAAMGLa.webp

Oyunu önerir misiniz acaba? Çok uzun vakitleri olmayanlar için günde 1-2 saat düzenli oynayarak keyif verir mi yoksa sabahlanması gereken tarzdan bir oyun mu?
Çok yoğun çalışan birisi olarak yorum yapmak istersem şunu söyleyebilirim ki Diablo serisini uzun zamandır oynuyorum ama Diablo 4 diğerlerinden özellikle grafik olarak çok güzel keyif veriyor, eğer sezon oynayacaksanız biraz vakit ayırmanız geerekecektir, gerek sezon görevleri olsun gerek o sezona ait build oluşturmak olsun bunlar biraz vakit alan şeyler ama hiç uğraşmak istemezseniz non-seasonal yani sezon olmadan da oyunu oynayabilirsiniz. Biz @Recep Baltaş ile keyif alarak oynuyoruz.

Benim için Ked Bardu, şehrin müziği harika.

Oyunu önerir misiniz acaba? Çok uzun vakitleri olmayanlar için günde 1-2 saat düzenli oynayarak keyif verir mi yoksa sabahlanması gereken tarzdan bir oyun mu?

Oyun diğer ARPG'lere göre baya casual kalıyor yani günde 2 saat ile 3-4 haftada bütün sezon içeriğini bitirmeniz mümkün. Path of Exile gibi hardcore oynanan bir oyun değil.

Benim için ked Bard'u, şehrin müziği harika.

Oyun diğer Arpg'lere göre bayağı casual kalıyor yani günde 2 saat ile 3-4 haftada bütün sezon içeriğini bitirmeniz mümkün. Path of Exile gibi hardcore oynanan bir oyun değil.

Birkaç kere poe yayınlarına girmiştim oyundan hiçbir şey anlamamıştım ve izlediğim kişi Diablo 4'e çöp demişti galiba hardcore MMORPG olmadığı için çok sevilmemiş has kitlesi tarafından.

Birkaç kere poe yayınlarına girmiştim oyundan hiçbir şey anlamamıştım ve izlediğim kişi Diablo 4'e çöp demişti galiba hardcore MMORPG olmadığı için çok sevilmemiş has kitlesi tarafından.

MMORPG başka bir tür. ARPG türünde PoE lider içerik olarak çok derin ve karmaşık. Diablo 4 basit kalıyor ama yine de keyifli o yüzden fazla vakti olmayan oyuncular için ideal.

Ben hikayeyi bitirdim 50 seviyede. Şimdi koca bir harita var. Karakter ve seviye kasmak çok zaman aldığı için haritayı serbestçe keşfediyorum gamepad ile daha keyifli ve kolay geliyor. Türü sevmek önemli burda çok oyun oynayan biri de değilim.

Sizin de zamanınız azsa günde 3-5 zindan yapsanız 1-2 saatinizi alıyor. Arkadaşınızla da giriyorsanız aldığınız keyfi 3'le çarpın.

Ben hikayeyi bitirdim 50 seviyede. Şimdi koca bir harita var. Karakter ve seviye kasmak çok zaman aldığı için haritayı serbestçe keşfediyorum gamepad ile daha keyifli ve kolay geliyor. Türü sevmek önemli burda çok oyun oynayan biri de değilim.

Sizin de zamanınız azsa günde 3-5 zindan yapsanız 1-2 saatinizi alıyor. Arkadaşınızla da giriyorsanız aldığınız keyfi 3'le çarpın.
Oyuna başlar başlamaz bir arkadaşımla beraber oynayabilir miyim? Beraber hikayeyi falan yapabilir miyiz?