Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Bunun benzeri bende de var. Tuşların arasında yuvarlak simgeli bir tuş olması lazım. Ona basınca kasede kaydediyor diye biliyorum.
Bunun benzeri bende de var. Tuşların arasında yuvarlak simgeli bir tuş olması lazım. Ona basınca kasede kaydediyor diye biliyorum.
Basınca kırmızı ışık yanıp sönüyor kaydetmiyor. Basılı tutmak mı lazım?
- Makaleler
- 4
Olabilir belki. Deneyin bir.
Denedim de yine olmadı. İlk ortadakine bastım sonra tekrar yuvarlağa basınca ikisi de basılı kaldı ve sanırım kaydetmeye başladı. Ama nasıl dinliyoruz?
- Makaleler
- 4
Ortadakine basmayın. Önce alttaki tuşa basarak bütün tuşların yukarı kalkmasını sağlayın. Sonra yuvarlak tuşa basıp kaydettikten sonra bırakın. Dinlemek için de ortadakine basın. Öyle olması lazım.Denedim de yine olmadı. İlk ortadakine bastım sonra tekrar yuvarlağa basınca ikisi de basılı kaldı ve sanırım kaydetmeye başladı. Ama nasıl dinliyoruz?
Dediğinizi yaptım ama dinlerken sadece cızırtılı bir ses geliyor.Ortadakine basmayın. Önce alttaki tuşa basarak bütün tuşların yukarı kalkmasını sağlayın. Sonra yuvarlak tuşa basıp kaydettikten sonra bırakın. Dinlemek için de ortadakine basın. Öyle olması lazım.
- Makaleler
- 4
Muhtemelen ses girişinde sıkıntı var.Dediğinizi yaptım ama dinlerken sadece cızırtılı bir ses geliyor.
İçindeki kasetten dolayı olabilir mi? Gerçi zaten en yenisini takmıştım 2-3 ay önce ve hiç kullanmadım.
- Makaleler
- 4
Yeni ise muhtemelen kayıt cihazında sıkıntı var.İçindeki kasetten dolayı olabilir mi? Gerçi zaten en yenisini takmıştım 2-3 ay önce ve hiç kullanmadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet