Detaylar
Kim cevapladı?Bilgisayara takıyorsan SCPToolkit şart, PS3 için ise bilmiyorum.Sony PS3 gamepad var ışığı yanıp sönüyor ve bağlanmıyor. Kablo takıyorum yine bağlanmıyor. Ne yapabilirim? Orijinal gamepad ve orijinal kablo kullanıyorum.
Ps3Bilgisayara takıyorsan SCPToolkit şart, PS3 için ise bilmiyorum.
Kolun arkasında iğneyle basılabilecek bir yerde tuş var, oradan baştan eşleştirmeyi dene.
Denedim işlevsiz yine de tekrar deneyebilirim basılı tutmam gerekiyor mu?Kolun arkasında iğneyle basılabilecek bir yerde tuş var, oradan baştan eşleştirmeyi dene.
nomad.aka 1
Uzman
Hocam DS3 bağlantı sorunu olabilir varsa şehrinizde profesyonel servis götürün oraya. Hangi şehirdesiniz?
İstanbul da profesyonel para ister tanıdık var onlara verebilirim son çare.Hocam DS3 bağlantı sorunu olabilir varsa şehrinizde profesyonel servis götürün oraya. Hangi şehirdesiniz?
nomad.aka 1
Uzman
İstanbul da profesyonel para ister tanıdık var onlara verebilirim son çare.
Hocam bir şey daha sormak istiyorum PS3 açık alanda mı duruyor yoksa üstünde bir şey falan var mı?
Onlarla alakası yok.Hocam bir şey daha sormak istiyorum PS3 açık alanda mı duruyor yoksa üstünde bir şey falan var mı?
PS3'ünüz açıkken DS3'ün içini açıp ışığın yandığı yerin altındaki düğmeye basılı tutun kablosuzdayken, ardından PS3'e kablolu bir şekilde bağlayın. Muhtemelen çözümü olur.
Yeni konular
-
-
Elektronik Acer Nitro 18 | Ryzen AI 7 350 & RTX 5070 Ti - 79.799 TL
- mortem.dll
-
Elektronik Next marka televizyonlarda 5.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
Giyim Adidas ayakkabılarda %35 indirim + 1.500 TL'ye 500 TL kupon!
- Fırsat Ekibi
-
QNB Mobil uygulamasına rootlu bir şekilde nasıl girilebilir?
- LeoTheLinuxEnthusiast6610
-
-
-
-