THE KEROXEA 5

Üstün
Makaleler
20
Yer
Rockport City
Google Pixel, özellikle Sony Xperia gibi mühendislik harikası cihazların ikisi de ülkemizde yok. Şimdi kullanmak istesem IMEI kaydıdır yazılımdır falan sıkıntıya sokar mı? Google Pixel'lere IMEI atılmıyor diye duymuştum doğru mudur?

Yoksa Galaxy S24, Xiaomi 15 gibi cihazlara mı yönelmeliyim?

Google Pixel, özellikle Sony Xperia gibi mühendislik harikası cihazların ikisi de ülkemizde yok. Şimdi kullanmak istesem IMEI kaydıdır yazılımdır falan sıkıntıya sokar mı? Google Pixel'lere IMEI atılmıyor diye duymuştum doğru mudur?

Aksine pixel cihazlara IMEI atılımı çok kolay.
Klasik yurt dışı cihaz alırmıs gibi alacaksın.
Aynı sekilde Sony cihazlar içinde IMEI atmak kolay diye biliyorum.

Aksine pixel cihazlara IMEI atılımı çok kolay.
Klasik yurt dışı cihaz alırmıs gibi alacaksın.
Aynı sekilde Sony cihazlar içinde IMEI atmak kolay diye biliyorum.
Hayır aksine Tensor işlemcili Pixel'lere henüz 1 senedir IMEI atılmaya başlandı. Belki en zor işlem yapılan cihaz Pixel'lerdir.

Ben yaklaşık 2.5 senedir Pixel 7 kullanıyorum. Yurtdışından kendim gidip aldım. Benim aldığım yılda IMEI kaydı 6000₺ civarıydı. Kaydettim sorunsuz kullanıyorum. Yerli GSM operatörleriyle uyumluluk sorunu yok. Hatta Turkcell'in desteklenen eSIM listesinde Pixel 7 bile mevcut. Bundan sonraki telefonum yine Pixel olacak. Başka cihaz kullanamam ancak IMEI işi sıkıntı.

Yoksa Galaxy S24, Xiaomi 15 gibi cihazlara mı yönelmeliyim?
Server kayıt ile sorun yapmaz.