Geri dönüş yapmak istedim. Açtığım konuya baktım ve açtığım konunun yorumlarının en alt kısmında, sorunumun çözüldüyse "konuyu çözüm olarak işaretlemem" gerektiği, çözüm olarak işaretledikten sonra da isterseniz işaretlediğiniz çözümü değiştirebilir ya da kaldırabilirsiniz yazıyordu. Bu eklentiyi çok beğendim ve çözüm olarak işaretlemeyi bilmeyenler varsa da böylelikle öğrenmiş oluyor. Forum kullanmasını bilmeyenler olabiliyor ve oldukça da normal. Güzel düşünülmüş, teşekkür ederim. Technopat'ta bu özellik yok mesela. Burada görünce hoşuma gitti. Konuyu cevapladıktan sonra çözüm alabilmek için konunun peşinden koşmamız gerekiyordu. Bununla birlikte en azından konu sahibine bir hatırlatma yapılmış oluyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
Geri dönüş yapmak istedim. Açtığım konuya baktım ve açtığım konunun yorumlarının en alt kısmında, sorunumun çözüldüyse "konuyu çözüm olarak işaretlemem" gerektiği, çözüm olarak işaretledikten sonra da isterseniz işaretlediğiniz çözümü değiştirebilir ya da kaldırabilirsiniz yazıyordu. Bu eklentiyi çok beğendim ve çözüm olarak işaretlemeyi bilmeyenler varsa da böylelikle öğrenmiş oluyor. Forum kullanmasını bilmeyenler olabiliyor ve oldukça da normal. Güzel düşünülmüş, teşekkür ederim. Technopat'ta bu özellik yok mesela. Burada görünce hoşuma gitti. Konuyu cevapladıktan sonra çözüm alabilmek için konunun peşinden koşmamız gerekiyordu. Bununla birlikte en azından konu sahibine bir hatırlatma yapılmış oluyor.
- Kullanıcıların sorularına daha hızlı ve etkili yanıt bulabilmeleri için bu tür özellikler oldukça faydalıdır.
- "Çözüm olarak işaretle" seçeneği, sorunların çözümünü netleştirip, diğer kullanıcılara da rehberlik etmek açısından önemlidir.
- Eğer forumda sorunla karşılaşan başka kullanıcılar varsa, bu özelliği bilmiyor olabilirler, onlara öneride bulunarak daha verimli bir deneyim sunabilirsiniz.
- Teknolojik platformlar, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için sürekli olarak yeni özellikler eklemektedir. Bu da sonuçta topluluk için çok değerlidir.
- Eğer başka bir konu veya sorun hakkında yardım isterseniz, teknik detaylar ve ek bilgiler için ayrıca sorabilirsiniz.