Bende çıkmadı ne hayretse bu stuttering :) Zamana bırak, zamanla oluşur mu diyorsunuz yoksa?
Ünlü bir düşünür "Çalışıyorsa, dokunma" demiş zamanında. Hiç dillendirme, ses etme, keyfini çıkar.
Her firmadan hatalı ürün çıkabiliyor. Maalesef size denk gelmiş bende bu yüzden çoğu aldığım şeyi geldiği gibi kontrol ederim hatta ekran kartım ilk geldiğinde sistemim geç gelmişti sebebini anlamadım ama sırf denemek için arkadaşımın evine gitmiştim :D

Bende de yok açıkçası. Özellikle Witcher oynayan biriyim :D
Ben de son bir çare kartı çıkartıp başka bir sisteme takıp deneyeceğim eğer çözülürse buraya yazarım.

Zaten anlık takılma yaşıyordum. Bu arada Linux'a geçtiğimde sorun yaşamamıştım.

Bilemiyorum ama bende bir ara anlık takılma sorunu yaşıyordum. CS:GO oynarken 10 saniye bilgisayar tamamen donuyordu daha sonradan gelen güncellemeyle sorun gitmişti. Zaten çok kısa bir süre yaşadım yaklaşık 1 hafta kadar.

Linux'ta gölgeleri önden yüklediği için oyun direkt optimize bir şekilde oynanıyor. Ancak Windows'ta bunu Vulkan değilse adapte ederek kullanman lazım. Yani yazılımsal destek lazım.

Bilemiyorum ama bende bir ara anlık takılma sorunu yaşıyordum. CS:GO oynarken 10 saniye bilgisayar tamamen donuyordu daha sonradan gelen güncellemeyle sorun gitmişti. Zaten çok kısa bir süre yaşadım yaklaşık 1 hafta kadar.
Yaşadığınız sorun Sluttering sorunu değil.

Bu arada not olarak ekleyeyim AFMF açıkken stuttering yaşıyordum yalan yok. Oyun yarım saniye aralıklarla donup duruyordu. Mereti kapatınca çözüldü sorunum. Yani tecrübe ettikleriniz yazılımsal olabilir, hemen donanımsal deyip çıkmayın işin içinden.

Bu arada not olarak ekleyeyim AFMF açıkken stuttering yaşıyordum yalan yok. Oyun yarım saniye aralıklarla donup duruyordu. Mereti kapatınca çözüldü sorunum. Yani tecrübe ettikleriniz yazılımsal olabilir, hemen donanımsal deyip çıkmayın işin içinden.
AFMF 2 ile stuttering sorunu çözüldü bildiğim kadarıyla.

Her tür çözüm yöntemini denedim. Sorun bu arada AMD'nin yazılımında gibi duruyor.