Arkadaşlar kişisel algılamasın. Hepsi zamanında modluk yaptı. Belki ikinci fotoğrafta hatırlamadığım üyeler vardır. Sayı fark etmez yapmışsın işte, benim anlatmak istediğim yapmayıp da listeye girenler değil. Yanlış algılamayın ama bunu gayette kendi lehine kullanan yetkililer vardı. Bu arada umurumda değil. İsteyen istediğini yapsın.

2024-01-03_22-09.webp

2024-01-03_22-10.webp

Benim kişisel gözlemlerim sizin isteğinizle bir yerde uyuşuyor. Yetkililer kendi çözümlerinde üyenin geri bildirimini beklemeden yapıştırıyorlar. Size gelince ise üyenin dönüşünü bekleyin.

@1247 Tim yaptı. Ben yaptım. Eray yaptı. Emir yaptı. Umut yapmıştır.
Ama süreleri de önemli. Ona dair bilgim yok.

Bir de sürekli kalıp teknik konu çözenler var. Bu kötüye kullanmak etmek değil. Adam kategoriyi takibe almış. Mavi ekran, 0xc000007b konusu çözüp durmuş. Hakkı.
Technopat'ta mavi ekranda 4066, 0xc000007b'de 2416 çözüm var. Az değil. Bu olay için bot bile yaptılar. Artık o çözüm kasıyor.

Yukarıda atılan linkle beraber o konunun bir nevi önüne geçildi, önceden konuyu onaylayıp direkt cevabı yazıyordu arkadaşlar. Bunu savunurken çözüm kasıyoruz gibi linçlere bile maruz kaldık, garipti.

Bence de böyle bir sistem gelebilir, ek olarak yukarıda tartışılan konu açısından modların konuya yazımı 10 dakikayla sınırlandırılabilir.

Yani ben de anlamıyorum bu durumu, geçen bir Secure Erase neden yok sorusuna Kingston'un NVMe SSD'lerde Secure Erase desteği sunmadığını yazdım. Adam da teşekkürler yazdı, çözüm olarak raporluyorum, konu sahibinin çözüm olarak yanıtladığından emin olun diyor.

Yani ben de anlamıyorum bu durumu, geçen bir Secure Erase neden yok sorusuna Kingston'un NVMe SSD'lerde Secure Erase desteği sunmadığını yazdım. Adam da teşekkürler yazdı, çözüm olarak raporluyorum, konu sahibinin çözüm olarak yanıtladığından emin olun diyor.
Ekran görüntüsü 2024-01-03 224802.webp

Ekran görüntüsü 2024-01-03 224747.webp

Hadi beni geçelim. @143 bildiğim kadarıyla hiç moderatör olmadı. Adamın 567 çözümü var. Kendisi de görüşlerini aktarabilir.
Lapsekilli'deki mesaj sayısına bakınca normal geliyor ama, öyle bir durum var. Birkaç ay moderatörlük yapmış birisi rahatça bu çözüm sayısına ulaşır.

Bir de çözülen konuların içeriği meselesi var. Teknik sorunlar olsa neyse. Çoğu ''Kaspersky'ın orijinal sitesi nedir'' gibi herkesin cevaplayabileceği sorular oluyor. Böyle konuların çözümünü üyeye bırakmak hem insanları heveslendirir hem de moderatörlerin bu tarz sorulara cevap hazırlamak için harcayacağı süreyi daha yararlı şeylere harcamasını sağlar diye düşünüyorum.

Hadi beni geçelim. @LAPSEKILLI BIG SMOKE bildiğim kadarıyla hiç moderatör olmadı. Adamın 567 çözümü var. Kendisi de görüşlerini aktarabilir.

Doğru hatırlıyorsunuz. Technopat Sosyal'de hiçbir zaman için moderatör olmadım ama bu kural, gerçekten benim de canımı sıkıyordu. Buna düzenleme gelmesi şart. Konu sahibinin keyfini bekliyorduk. Cevap arayan o, peşinde koşan gene biz oluyorduk. Sinir bozucu. Bu sebepten soru/cevap türünde açılmış çoğu konuyu cevaplamadan geçiyorum. Artık uğraşmak istemiyorum cidden.

Daha geçen gün birbiriyle bir nebze de olsa alakalı bir konunun yeterince alakasız görülüp 3 farklı konuya bölündüğünü gördüm. Bugün biri konu açmış, cevapladım. Şimdi yeni sorunum var deyip sormuş. Yeni konu açmalı diye raporlayınca reddedildi.

Aslında bir XY problemi sabitlenmesi lazım üyelik kısmına falan.

• Beğendim
İfadeler: 143
@Vavien., burada nasıl işlediğini bilmiyorum da Technopat Sosyal'de mesela rapor ediyordum. Adam farklı bir konu açmış, mevcut konusuna geri dönüş yapmıyordu. Farklı bir konu açtığına göre demek ki mevcut konusunu çözüme kavuşturmuşum diye rapor ediyordum. Ona rağmen reddediliyordu. Umarım burada böyle değildir.