Makaleler
1
Ülkede onca olay yaşanıyor fakat bu olaylarda ciddi cezalar verilirken diğer olaylardan serbest kalanları görmek insanı çileden çıkarıyor. Bu kişiyi muhtemelen görmüşsünüzdür; insanları yanlış yönlendirdiği ve 'cinsel terapist' olarak kendini tanıtmasına rağmen böyle bir unvanın bulunmaması sebebiyle ceza verilmiş.

Bence tamamen doğru bir yaklaşım olmuş. Kadın kendisini doktor olarak tanıtıp ürünlerin reklamlarını yapıyordu. Zaten öyle hapis gibi büyük bir ceza yememiş bence tam uygun olmuş. Muhtemelen bu işten kazandığı paranın 10/1'i falandır bu ceza.

Bence tamamen doğru bir yaklaşım olmuş. Kadın kendisini doktor olarak tanıtıp ürünlerin reklamlarını yapıyordu. Zaten öyle hapis gibi büyük bir ceza yememiş bence tam uygun olmuş. Muhtemelen bu işten kazandığı paranın 10/1'i falandır bu ceza.
Bence sosyal medya gelirlerini abartıyorsunuz. 500 bin takipçisi var Instagram'da ve bu, umursamayacağı kadar düşük bir meblağ değil.

Bence sosyal medya gelirlerini abartıyorsunuz. 500 bin takipçisi var Instagram'da ve bu, umursamayacağı kadar düşük bir meblağ değil.
Ben bu işin içindeyim dostum şu 1 yıl içerisinde bir sürü Instagram hesabları sattım ve reklamlar aldım. Gerçekten de sandığınızdan çok daha büyük paralar dönüyor.