Crestfallen
Bilgin
Matrix'te olsaydık desteklerdim. Ama George Orwell'ın romanlarından birindeymiş gibi bir hayat yaşıyoruz.
Amacına uygun kullanılacaksa destekliyorum. Sosyal medya sadece çocukları değil tüm insanları zehirliyor resmen. İşin kötü yanı bunun kötüye kullanımının çok kolay olacağı. Yorumlara dikkat...
Bu adam fazla doğru diyor.Amacına uygun kullanılacaksa destekliyorum. Sosyal medya sadece çocukları değil tüm insanları zehirliyor resmen. İşin kötü yanı bunun kötüye kullanımının çok kolay olacağı. Yorumlara dikkat...
Sosyal medyanın kötüye kullanılabileceğine katılıyorum ama tam da bu yüzden dijital okuryazarlık önemli. Bugün 15 yaşındaki çocuğu yasakla koruduğunu düşünürsün, yarın 18 yaşına geldiğinde yine aynı internetin içinde olacak. Önemli olan insanlara neyi, nasıl tüketeceklerini öğretmek ve platformları denetlemek.Amacına uygun kullanılacaksa destekliyorum. Sosyal medya sadece çocukları değil tüm insanları zehirliyor resmen. İşin kötü yanı bunun kötüye kullanımının çok kolay olacağı. Yorumlara dikkat...
Belki ondan daha da kötü...Matrix'te olsaydık desteklerdim. Ama George Orwell'ın romanlarından birindeymiş gibi bir hayat yaşıyoruz.
10 15 yaşındaki şimdi ki çocuklar zehir gibi vallahi. Bu yasağıda çiğnerler. 10 yaşındaki yiğenime söyledim abi boş ver VPN ile hallederiz dedi. Gerisini siz düşünün.
Destekliyorum.
Twitter'da sacma sapan tweet'ler atan, TikTok'ta yas itibariyla aptallasan bir kitle var ve engelleyecekse evet.
Bu yasakla birlikte Discord yasaginin kalkmasi gerekiyor. VPN kullanmaktan biktim.
Büyük ihtimalle bu yasa bir şekilde delinir gibi fakat şirketler nasıl ikna oldu bu işe? Neye dayanarak verileri paylaşacaklar ben işin orasındayım