İsmi bağırttı yalnız. Dava hayırlı olsun, güzel de para alırsınız, sırf parasına açardım ben dava.
Detaylar
Kim cevapladı?Bir de para mı gelecek oh mis ne kadar gelir hocam.İsmi bağırttı yalnız. Dava hayırlı olsun, güzel de para alırsınız, sırf parasına açardım ben dava.
Hocam hiç dava açmadım da hakaret davasında para cezası veriliyor diye biliyorum, aramızda bir hukukçu varsa daha iyi bilir, ne kadar bilmiyorum.Bir de para mı gelecek oh mis ne kadar gelir hocam.
Oyunculukgibisi
Becerikli
Kesinlikle dava açmalısınız sizi destekliyorum. Bu küfür eden gibiler yüzünden gelişmiyor ülke.
Hocam hiç dava açmadım da hakaret davasında para cezası veriliyor diye biliyorum, aramızda bir hukukçu varsa daha iyi bilir, ne kadar bilmiyorum.
Güzelce profilini, profil mesajı yorumunun ekran fotoğrafını çektim üzerinde oynama da yapılmadı onda onluk kanıt olur.Kesinlikle dava açmalısınız sizi destekliyorum. Bu küfür eden gibiler yüzünden gelişmiyor ülke.
mudurvekili
Yetkin
Tazminat davaları davalının net servetine hedef olarak açılamaz. "Güzel" para falan almazsınız.İsmi bağırttı yalnız. Dava hayırlı olsun, güzel de para alırsınız, sırf parasına açardım ben dava.
Korksun yeter ya parada gözümüz yok.Tazminat davaları davalının net servetine hedef olarak açılamaz. "Güzel" para falan almazsınız.
- Makaleler
- 4
Dava ile göz korkutursun ancak. Bence yorumu silip o elemanı da engelle. Silemiyorsan da raporla geç. Uğraşmaya değmez. Bunun gibi daha hayatını bir raya oturtamamış bir sürü insan var.
Güzel olup olmaması kişiden kişiye göre değişirTazminat davaları davalının net servetine hedef olarak açılamaz. "Güzel" para falan almazsınız.
Bir şey olacağından değil ama küçükse ailesiyle sorun yaşaması eğlenceli olur.
Ben uzun zamandır Instagram'da küfür etmemeye çalışıyorum. Birkaç kere dava ile tehdit edilmiştim (büyük ihtimal kolpa veya korkutmak için ama riske gerek yok.
Ben uzun zamandır Instagram'da küfür etmemeye çalışıyorum. Birkaç kere dava ile tehdit edilmiştim (büyük ihtimal kolpa veya korkutmak için ama riske gerek yok.
Yeni konular
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-