Saygılı bir şekilde ve yerinde tartışıldığı sürece bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Patates tanrısının ne kadar lezzetli olduğundan bahseden birisi fikrini belirtiyorsa ne zararı olabilir ki? Anakart konusuna gelip kızartma resimleri atmaması yeterli olur. Her şeyi yasaklamak çözüm değil.
Ayetler yasaklıysa diğer dinlerin kitaplarından da alıntılar yapmak yasak olmalı. İlaveten ateist YouTube kanallarından video paylaşımı da yasaklı olabilir.
Bana Allah’ın olmadığını o kanalların videolarını atarak kanıtlamaya çalışıyorlar. Lakin ben Allah’ın olduğunu Kur’an’dan ayetler vererek kanıtlamaya çalışınca ceza yiyorum. Pek adaletli değil bence.
Teizm yasaklı ise Ateizm de yasaklı oluyor o yüzden. Dini yasaklamak teizmi yasaklamaktır çünkü. Dinin yasak olduğu bir yerde de antisi otomatik olarak yasaklanmış olur.
Yasaklamazsanız adaletsizlik yapmış olursunuz. Ateizm barınıp Teizm ile alakalı noksanlıkları anlatırken Teizm'in buna karşı argüman sunamayacak olması adaletsiz, küstahça bir yaklaşım.
Bana Allah’ın olmadığını o kanalların videolarını atarak kanıtlamaya çalışıyorlar. Lakin ben Allah’ın olduğunu Kur’an’dan ayetler vererek kanıtlamaya çalışınca ceza yiyorum. Pek adaletli değil bence.