Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
- Makaleler
- 1
Saygılı bir şekilde ve yerinde tartışıldığı sürece bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Patates tanrısının ne kadar lezzetli olduğundan bahseden birisi fikrini belirtiyorsa ne zararı olabilir ki? Anakart konusuna gelip kızartma resimleri atmaması yeterli olur. Her şeyi yasaklamak çözüm değil.
Olmayan ve kanıtlanmayan şeyleri sorduklarında uydurmak gerekiyor biraz.Evet, bence de yasaklanmalı. Sosyal netlerim hep din ve felsefe yüzünden düşüyor.
- Makaleler
- 9
Diğerlerini anladım ama ateist YouTube kanalları ne alaka?Ayetler yasaklıysa diğer dinlerin kitaplarından da alıntılar yapmak yasak olmalı. İlaveten ateist YouTube kanallarından video paylaşımı da yasaklı olabilir.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Felsefe kategorisinde.
- Makaleler
- 1
Özgürlük. Size hakaret etmedikleri ve birini aşağılamadıkları sürece istediklerini diyebilirler. Konu dışı mesaj varsa da rapor edilebilir.
Bi sonraki patch'e kadar felsefe konusunda yasaklandı. Ayetlere güncelleme geldiğinde yeniden açarlar.
Bana Allah’ın olmadığını o kanalların videolarını atarak kanıtlamaya çalışıyorlar. Lakin ben Allah’ın olduğunu Kur’an’dan ayetler vererek kanıtlamaya çalışınca ceza yiyorum. Pek adaletli değil bence.Diğerlerini anladım ama ateist YouTube kanalları ne alaka?![]()
- Makaleler
- 1
Ne tarz bir güncelleme gelebilir ki? “Şimdi 10 eş yerine 15 eş alabiliyorsunuz!” diyeceklerini sanmıyorum. Hep aynı yorumlar yapılıyor.
- Makaleler
- 9
Diğerlerini anladım ama ateist YouTube kanalları ne alaka?![]()
Teizm yasaklı ise Ateizm de yasaklı oluyor o yüzden. Dini yasaklamak teizmi yasaklamaktır çünkü. Dinin yasak olduğu bir yerde de antisi otomatik olarak yasaklanmış olur.
Yasaklamazsanız adaletsizlik yapmış olursunuz. Ateizm barınıp Teizm ile alakalı noksanlıkları anlatırken Teizm'in buna karşı argüman sunamayacak olması adaletsiz, küstahça bir yaklaşım.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Özgürlük. Size hakaret etmedikleri ve birini aşağılamadıkları sürece istediklerini diyebilirler. Konu dışı mesaj varsa da rapor edilebilir.
Bunun özgürlükle alakası yok giydirmek diyorum. Düzgün bir üslupla diyeceğini söyleyebilir ama söyliyemiyor niye mi kuduruyorlar.
- Makaleler
- 9
Mantıklı böyle düşününce evet ama inanmayanlara ayet ile örnek vermeye çalışmayın zaten. İnanmıyor sonuçta atman saçma bir şey.Bana Allah’ın olmadığını o kanalların videolarını atarak kanıtlamaya çalışıyorlar. Lakin ben Allah’ın olduğunu Kur’an’dan ayetler vererek kanıtlamaya çalışınca ceza yiyorum. Pek adaletli değil bence.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-