Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Bana Allah'ın olmadığını o kanalların videolarını atarak kanıtlamaya çalışıyorlar. Lakin ben Allah'ın olduğunu kur'an'dan ayetler vererek kanıtlamaya çalışınca ceza yiyorum. Pek adaletli değil bence.
Forumu kuran ateist olduğundan dolayı böyle şeylere bakılmıyor.
Hocam kıyafet mi giydiriyorlar ne yapıyorlar?Bunun özgürlükle alakası yok giydirmek diyorum. Düzgün bir üslupla diyeceğini söyleyebilir ama söyliyemiyor niye mi kuduruyorlar.
İslam ilk yayılırken ayetler verilmedi mi? İlaveten kanıt olarak sunulmasında bir sorun yok. Allah’ın ne dediğini onlara söylüyoruz sadece.Mantıklı böyle düşününce evet ama inanmayanlara ayet ile örnek vermeye çalışmayın zaten. İnanmıyor sonuçta atman saçma bir şey.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Forumu kuran ateist olduğundan dolayı böyle şeylere bakılmıyor.
Nereden bunun infosu geldi sana?
- Makaleler
- 1
Olabilir. İsveç’te olduğu gibi kitabı da yakabilir. Kendi tepkisini belirtiyor sonuçta, size zarar vermiyor. Onunla desteklemediği inanç arasında olan bir durum. Fikrine katılmıyorsanız görmezden gelebilirsiniz. Son peygamber değilsiniz ya.
Silverback Gorilla
Üstün
İslam ilk yayılırken ayetler verilmedi mi? İlaveten kanıt olarak sunulmasında bir sorun yok. Allah'ın ne dediğini onlara söylüyoruz sadece.
Tek Allah'ın dediğine değil de peygamberinde ne dediğini dememiz gerek varda umrunlarında değiller peygamberler çok takmıyorlar.
menbiga
Başarılı
Neden fikir özgürlüğünü kısıtlayalım ki? İsteyen İslam'a inansın isteyen inanmasın, din inananla inanılan arasındaki bir bağdır. Sen inanmıyorsan ben inanırım ve inandığımı veya inanmadığını açıklayabilirsin. Kuduruyorlarsa da kendi kararları, herkes daha sonradan anlar neyin doğru olduğunu.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Hocam saygı duyduğum birisiniz. Ama böyle dediğiniz için aynısın.
an
@Silverback Gorilla her hadisin doğruluğundan tam olarak emin değiliz. O yüzden sıkıntılar yaşanabilir.
Hocam bunu Ebu Cehil bile biliyor.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.