Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Silverback Gorilla
Üstün
Kaynak zorunlu olabilir, rastgele hadis atan var doğru diyorsunuz.@Silverback Gorilla her hadisin doğruluğundan tam olarak emin değiliz. O yüzden sıkıntılar yaşanabilir.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Neden fikir özgürlüğünü kısıtlayalım ki? İsteyen İslam'a inansın isteyen inanmasın, din inananla inanılan arasındaki bir bağdır. Sen inanmıyorsan ben inanırım ve inandığımı veya inanmadığını açıklayabilirsin. Kuduruyorlarsa da kendi kararları, herkes daha sonradan anlar neyin doğru olduğunu.
Hakaret edenler yasaklanmalı diyorum o zaman. Bu fikir özgürlüğü değil.
- Makaleler
- 1
Hakaret edenlere zaten ceza veriyorlar. Dinin saçma olduğunu söylemeleri ve şaka yapmaları hakaret sayılmıyor.
2426
Üstün
- Makaleler
- 1
Turkiye Cumhuriyeti'nin dini İslam'dır kanunu daha önceden kaldırıldı. Kimse Müslüman olmak zorunda değil ki?
Benim ağzımdan öyle bir şey çıkmadı. Hakaret ediliyor diyorum. Bu fikir özgürlüğü mü?
1928 yılında çıkarılmıştı.Türkiye Cumhuriyeti'nin dini İslam'dır kanunu daha önceden kaldırıldı. Kimse müslüman olmak zorunda değil ki?
menbiga
Başarılı
O zaman hakaret edenleri yasakla. Dini niye yasaklıyorsun ki? Konuşan konuşur, cezası da o kişiye verilir. Benim dini bir sorum varsa ve bunu millete sormak istiyorsam bu niye yasak olsun. Hakaret edenlere verirsin cezasını, insanlar dini normal tartışmaya devam eder.Hakaret edenler yasaklanmalı diyorum o zaman. Bu fikir özgürlüğü değil.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni konular
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-
-