Kendi adıma konuşacak olursam günlük hayatımda ciddi manada Techolay'a vakit ayırıyorum. Ayırdığım bu vaktin ne kadar olduğunu bilmek isterim. Steam'de kaç saat oyun oynadığımızı görebiliyoruz, sosyalde de kaç saat vakit geçirdiğimizi görmek fena olmaz. Kullanıcılar arası rekabet gibi sıkıntılar olur diyebilirsiniz. Bu durumda veriyi sadece hesap sahibi görür ve paylaşım yapmak yasaklanırsa bir sorun kalmaz.
Bu öneri uygulamaya geçirilmiştir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 7
Yapılabilecek olduktan sonra umarım gelir. Yani mutlaka kullanan olacaktır.
miraçov
Üstün
Güzel olur gerçekten, artıladım.
- Makaleler
- 9
Uygulandı: Kullanıcı aktiviteleri eklenebilir
Merhaba, Düşüncelerinizi bilmiyorum ama kullanıcı aktiviteleri şeklinde bir kısım eklenebilir, konuların içine girdiğinizde kimlerin aktif olarak konuda bulunduğu yazabilir (Şu an bu konuyu inceleyenler: XXX kullanıcısı, AAA kullanıcısı gibi.) Veya eskiden MyBB altyapılı sitelerde forum...techolay.net
Daha önce öneride bulunmuştum cevapsız kalmış. Bence Olabilir.
Konunuz kısmen zaten uygulandı. Örnek verecek olursam "bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar" olabilir.
Devrimci Kedi
Üstün
- Makaleler
- 1
Mantıklı.Kendi adıma konuşacak olursam günlük hayatımda ciddi manada Techolay'a vakit ayırıyorum. Ayırdığım bu vaktin ne kadar olduğunu bilmek isterim. Steam'de kaç saat oyun oynadığımızı görebiliyoruz, sosyalde de kaç saat vakit geçirdiğimizi görmek fena olmaz. Kullanıcılar arası rekabet gibi sıkıntılar olur diyebilirsiniz. Bu durumda veriyi sadece hesap sahibi görür ve paylaşım yapmak yasaklanırsa bir sorun kalmaz.
Güzel olur bence, artıladım.
Aşırı güzel fikir.Kendi adıma konuşacak olursam günlük hayatımda ciddi manada Techolay'a vakit ayırıyorum. Ayırdığım bu vaktin ne kadar olduğunu bilmek isterim. Steam'de kaç saat oyun oynadığımızı görebiliyoruz, sosyalde de kaç saat vakit geçirdiğimizi görmek fena olmaz. Kullanıcılar arası rekabet gibi sıkıntılar olur diyebilirsiniz. Bu durumda veriyi sadece hesap sahibi görür ve paylaşım yapmak yasaklanırsa bir sorun kalmaz.
RoaringLion
Üstün
Bütün Sosyal bu özelliğin önerilmesini bekliyormuş meğer.@Enes3078
Konu güzel up aldı, benzer eklentiler var mı acaba, özelliğin gelmesi mümkün mü?
- Makaleler
- 7
@Enes3078
Konu güzel up aldı, benzer eklentiler var mı acaba, özelliğin gelmesi mümkün mü?
Bunun için eklenti var fakat şu an bu tür bir eklentiye bütçe ayırmak mantıksız. Yeni sunucuya geçtikten sonra alınacak birkaç eklenti söz konusu, onlara öncelik tanıdıktan sonra bu da değerlendirilir. Değerlendirilmesi için de not alıyorum, olmadı biz daha iyisini geliştiririz