Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yeni sürümde yine ByeDPI ST ile kurulum yap. Ardından gelişmiş kısmına gidip DNS ve DoH ayarlarını geri al seçeneğini çalıştır. Ardından YogaDNS'i de çalıştır.
DNS over HTTPS kullanmanın en basit yolu bu diye program önerdim başka yol biliyorsan öyle yap. DNS over HTTPS kullanman gerek.

Ya da önce dediğim gibi splitwire'dan ByeDPI ST kurulumu yap ardından Roblox açmaya çalış. Splitwire'ın ayarladığı DNS yeterli gelebilir. Eğer açılmazsa yeterli gelmiyor demektir. Başka DoH çözümleri araştır, YogaDNS gibi.

DNS over HTTPS kullanmanın en basit yolu bu diye program önerdim başka yol biliyorsan öyle yap. DNS over HTTPS kullanman gerek.

Ya da önce dediğim gibi Splitwire'dan byedpı st kurulumu yap ardından Roblox açmaya çalış. Splitwire'ın ayarladığı DNS yeterli gelebilir. Eğer açılmazsa yeterli gelmiyor demektir. Başka DoH çözümleri araştır, yogadns gibi.

SplitWire'dan ByeDpi ST kurulumu yaptım ve YogaDNS kurdum fakat Roblox açılmıyor.

@alimali

@cagritaskn Bu son gelen SplitWire Turkey güncellemesi ile hem Discord hemde Roblox yasağını açmam mümkün mü? YogaDNS ile denemiştim fakat çalışmamıştı.

Yeni sürümde yine ByeDPI ST ile kurulum yap. Ardından gelişmiş kısmına gidip DNS ve DoH ayarlarını geri al seçeneğini çalıştır. Ardından YogaDNS'i de çalıştır.

Çözüm
Yeni sürümde yine byedpı st ile kurulum yap. Ardından gelişmiş kısmına gidip DNS ve DoH ayarlarını geri al seçeneğini çalıştır. Ardından Yogadns'i de çalıştır.

YogaDNS Google DoH ile çalışmadı fakat Dnscrypt Quad9 yönteminde çalıştı. Teşekkürler şu anda iki uygulamaya da girebiliyorum.

Roblox'a ikinci kere girmeyi denedim. İkinci de giremedim.

Roblox'a bir giriyor, bir girmiyor.

Son düzenleme:
SplitWire-Turkey programında gelişmiş kısmında tüm hizmetleri kaldır, dns ve doh ayarını geri al ardından da splitwire'ı kaldır seçeneklerini seçerek sisteminden tamamen kaldırdıktan sonra şu yöntemi dener misin?

SplitWire'dan ByeDpi ST kurulumu yaptım ve YogaDNS kurdum fakat Roblox açılmıyor.

@alimali

@cagritaskn Bu son gelen SplitWire Turkey güncellemesi ile hem Discord hemde Roblox yasağını açmam mümkün mü? YogaDNS ile denemiştim fakat çalışmamıştı.
Benim sistemimde Zapret ve GoodbyeDPI sayfalarındaki kurulumları kullanarak Roblox'a erişebiliyorum. Sizde nasıl bir sonuç verir bilemem. (ISS ve sistem konfigürasyonunuza göre değişebilir)