yasin172
Başarılı
SplitWire-Turkey ile Discord'a girebiliyorum fakat ben Roblox'a da girebilmek istiyorum. Nasıl SplitWire-Turkey ile ikisine de girebilirim?
DNS over HTTPS kullanmanın en basit yolu bu diye program önerdim başka yol biliyorsan öyle yap. DNS over HTTPS kullanman gerek.
Ya da önce dediğim gibi Splitwire'dan byedpı st kurulumu yap ardından Roblox açmaya çalış. Splitwire'ın ayarladığı DNS yeterli gelebilir. Eğer açılmazsa yeterli gelmiyor demektir. Başka DoH çözümleri araştır, yogadns gibi.
Yeni sürümde yine byedpı st ile kurulum yap. Ardından gelişmiş kısmına gidip DNS ve DoH ayarlarını geri al seçeneğini çalıştır. Ardından Yogadns'i de çalıştır.
Benim sistemimde Zapret ve GoodbyeDPI sayfalarındaki kurulumları kullanarak Roblox'a erişebiliyorum. Sizde nasıl bir sonuç verir bilemem. (ISS ve sistem konfigürasyonunuza göre değişebilir)SplitWire'dan ByeDpi ST kurulumu yaptım ve YogaDNS kurdum fakat Roblox açılmıyor.
@alimali
@cagritaskn Bu son gelen SplitWire Turkey güncellemesi ile hem Discord hemde Roblox yasağını açmam mümkün mü? YogaDNS ile denemiştim fakat çalışmamıştı.