Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Yeni sürümde yine ByeDPI ST ile kurulum yap. Ardından gelişmiş kısmına gidip DNS ve DoH ayarlarını geri al seçeneğini çalıştır. Ardından YogaDNS'i de çalıştır.
Benim sistemimde zapret ve GoodbyeDPI sayfalarındaki kurulumları kullanarak Roblox'a erişebiliyorum. Sizde nasıl bir sonuç verir bilemem. (ISS ve sistem konfigürasyonunuza göre değişebilir)

Allah razı olsun hocam yaptığınız uygulama çok işe yarıyor. Dediğiniz çözüm de çok işe yaradı bende.

Superonline dpi'lar için önlem mi aldı bilmiyorum ama bugün akşamdan itibaren discord starting ekranında kalıyor, neredeyse 1 saatlik uğraşlarım sonucu splitware üzerinde ki tüm denemelerde bu sorun hiç bir şekilde aşılmadı. İnternette ki başka çözümlere de baktım ama maalesef sonuçsuz. Ancak Kaspersky VPN ile girebiliyorum şu an ve oldukça net'i yavaşlatıyor çok sinirliyim. Anlattığım durumu kontrol edip güncelleme yapmayı düşünüyor musunuz? Çift etiket atma sebebim Çağrı burayı sık kontrol etmiyorsa belki direkt iletişiminiz vardır diye Recep'in size ulaşacağı düşünüyorum, kusura bakmayın. @cagritaskn @Recep Baltaş