yasin172
Başarılı
SplitWire-Turkey ile Discord'a girebiliyorum fakat ben Roblox'a da girebilmek istiyorum. Nasıl SplitWire-Turkey ile ikisine de girebilirim?
Çözüm olarak işaretlenen mesajla mı çözüldü yoksa sonraki videolu mesajla mı?
Çözüm olarak işaretlediğim mesajla çözüldü.Çözüm olarak işaretlenen mesajla mı çözüldü yoksa sonraki videolu mesajla mı?
Benim sistemimde zapret ve GoodbyeDPI sayfalarındaki kurulumları kullanarak Roblox'a erişebiliyorum. Sizde nasıl bir sonuç verir bilemem. (ISS ve sistem konfigürasyonunuza göre değişebilir)
Çözüm olarak işaretlenen mesajla mı çözüldü yoksa sonraki videolu mesajla mı?
Hocam, çözüm olarak işaretlenen mesajınızda YogaDNS'ide çalıştırın demişsiniz ama bu splitwire de yok. Kendimiz sitesinden mi indireceğiz?Çözüm olarak işaretlenen mesajla mı çözüldü yoksa sonraki videolu mesajla mı?
Evet ayrıca kurulacak.Hocam, çözüm olarak işaretlenen mesajınızda YogaDNS'ide çalıştırın demişsiniz ama bu splitwire de yok. Kendimiz sitesinden mi indireceğiz?
Hocam ben sadece goodbyedpi tek seferliğine açıyorum ve hem dc hem de roblox girebiliyorum.
Normaldir hocam.Hocam ben sadece goodbyedpi tek seferliğine açıyorum ve hem dc hem de roblox girebiliyorum.