MuniPekchee
Becerikli
Ben 3 ayrı spor dalıyla uğraşan 16 yaşında ortalama bir Türk genciyim. Spor lisansı sahibi olduğumdan beridir her sene her lisansım için ayrı ayrı genel geçer sağlık raporu almam gerekiyor. Eskiden sağlık ocakları kem küm ederekte olsa veriyorlardı. Ancak gün geçmiyorki ülkede saçma karar alınmasın. Artık spor için kullanılacak tek hekim sağlık raporları spor hekimlikleri tarafından verilecekmiş, ben ehliyet ruhsat almak için sağlık raporu istediğimde farklı birşeye mi bakılıyor ki spor için istediğimde başka kliniğe yönlendirilip zamanım çalınıyor. Ayrıca kliniklerin hiçbirinde yer yok. İlla a5 boyutunda bir kağıt için özellere 300 400 lira soyulmamız mı gerekiyor? Ulan ben bu sporu 5 senedir yapıyorsam, ve hala zevkle yapmaya devam etmek için sürüm sürüm hastahanelerde sürünüyosam zaten bundan daha sağlam bir sağlık göstergesi olamaz, ne bu sanki çok profesyonelce test yapılıyomuş ayakları? Yapacakları maksimum test uzaktaki harfleri okutup spora uygundur yazısının üstüne kaşe atmak. Ben neden 1 hafta öncesinden sıra alıp ebesinin nikahındaki hastahanede sürünmek zorundayım? Eğitim sağlık ulaşım ekonomi yeter be yeter.