Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Spor salonları bu şekilde yolunu buluyor zaten. Eğer düzgün bir yer olsaydı henüz 1 saat geçtiği için memnuniyet adına iade edebilirlerdi ama genelde etmezler.
Yarın hukuk yolu ile almaya çalışacağım.
Eğer merak edeniniz varsa avukat yolu ile geri aldım.
Ryujin
Uzman
Sözleşme yapılmıştır illaki imza falan atmışsınızdır o sözleşmenin içerisinde iade olmayacağı da yazıyordur.
Sözleşme yoktu. Hiçbir yere imza atmadım.
mustaine
Üstün
İstediğin yere varacağını sanmam.
İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün spora yazıldım 6 aylık ve peşin ödedim. Aradan 1 saat geçti iade için görüştüğümde geri vermediler ne yapmalıyım? Aletleri hiç kullanmadım yazılıp eve dönmüştüm.
Çoğu spor salonunda öyledir, adam seni boşuna mı 6 aylık üye yapıyor. (Tek aydan daha ucuza veriyor, müşteri 2.ayda iade istesin o zaman, ee adamın hakkı ne olacak?)
Senin hatan üye olmadan önce 1 saat spor yapmak için izin istememen.
Hani şimdi 3-5 kişi gelir şöyle böyle falan der, ben baştan söyleyeyim spor salonunda olay budur.
Ryujin
Uzman
IBAN'ına atmıştım parayı oradan bir şey yapamaz mıyım acaba?
mustaine
Üstün
IBAN'dan attığınız parayı geri çekmekten bahsediyor iseniz hayır.IBAN'ına atmıştım parayı oradan bir şey yapamaz mıyım acaba?
Ryujin
Uzman
Hayır. Bildiğim kadarıyla ibana atma yassğı gelmiş onu gördüm şimdi şikayet etsem oradan diye düşündüm.IBAN'dan attığınız parayı geri çekmekten bahsediyor iseniz hayır.
Elma ısıran
Üstün
Neden yazıldın ve neden 1 saat sonra kaydını geri sildirmeye karar verdin? Çocuk oyuncağı değil bu sonuçta.
Ryujin
Uzman
Üniversite ile ilgili sıkıntı çıktı o yüzden.Neden yazıldın ve neden 1 saat sonra kaydını geri sildirmeye karar verdin? Çocuk oyuncağı değil bu sonuçta.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-