3 4 ayda değişim gözlemleniyor. Eğer spora başladıysanız bıraktığınız an hızlı kilo artışı yaşayacaksınız. Spor azim işi. Değişim kaç ay sonra belli olur diyen birisi "kilo vereyim de sonrasında seversem devam ederim" düşüncesine sahip olabilir mi? Çünkü çok kaslı arkadaşlarımın yağ tulumuna dönüştüğünü gördüm. Tavsiyem severek yap. Evet sonuç almak sonuç görmek hepimizin istediği fakat bu bir süreç ve devamlılık önemli.
5 ay sonunda kas kütlesinde belirgin artış olur. Dışarıdan kalıbın belli olmaya başlar. Ama parçalı vücut için yıllarca çalışmak ve kaliteli diyet gerekir.
Herkes uçmuş kaçmış da arkadaşın boy 1.88 kolay değil bu boyu doldurmak. Hayal satmayın o yüzden. Uzun boylu olmanın tek dezavantajı bu. 170 175 arası boyda olan birisi senden çok daha hızlı gelişir. Keşke ben de 1.88 olsaydım da sorunum bu olsaydı orası ayrı.
6-8 hafta içinde Vücut şekli ve genel görünümde gözle görülür değişiklikler olabilir. Kilo kaybı, kas kütlesinde artış ve genel vücut hatlarında belirginleşme artabilir yani daha rahatça gözlemlersin yavaş yavaş.
3-5 ay içerisinde de kas gelişimi, kilo kaybı veya kas kütlesi artışı, dayanıklılık ve kuvvet artışı gibi özellikler belirgin hale gelir. Tabii bu tamamen senin elinde bu sonuçlar için tamamen düzenli spor ve beslenmeye dikkat etmen lazım.
O dolgun göğüs ve kol, ince bel fiziği anca 2 yılda belirir çünkü 188'sin. 168 olsaydın 3 ayda herkülümsü bi şeye benzerdin fakat sadece ayna karşısındaki fotoğrafta, gerçek hayatta o 3 aylık elemanlar senin yanında minik kalacak sen zamana güven ve basmaya devam et.