İyi Sosyal'ler. 1.81 boy 117 kiloyum, şu sıralar tekrardan spora başladım ağırlık antrenmanı yapıyorum.

Spora başladığımdan beridir çok fazla iştah kesikliği oldu. Bir gün 200 gram tavuk göğsü yerken ertesi gün hiçbir şey yemeden ve ihtiyaç hissetmeden geçiriyorum. Bunun sebebi nedir? Normal midir?

İyi Sosyal'ler. 1.81 boy 117 kiloyum, şu sıralar tekrardan spora başladım ağırlık antrenmanı yapıyorum.

Spora başladığımdan beridir çok fazla iştah kesikliği oldu. Bir gün 200 gram tavuk göğsü yerken ertesi gün hiçbir şey yemeden ve ihtiyaç hissetmeden geçiriyorum. Bunun sebebi nedir? Normal midir?

Günlük aldığın su miktarı arttığından dolayı olmuş olabilir.

İhtiyaç hissetmeseniz de günlük almanız gereken besinleri almanız gerekiyor. Hem kas gelişimi hem sağlıklı kilo vermek için almanız gereken öğünleri atlamayın çok aç olsanız da çok tok olsanız da günü tamamlamaya çalışın.

Yaptığın antrenmanlar hormonlarını tetikliyor bundan kaynaklı. Bu gayet normal bir durum. Hatta bu iyi bir şey, merak etme. Sporu asla bırakma çünkü spor hem disiplin sağlar hem de serotonin salgılanmasını sağlar. Ben nereden mi biliyorum? Mayıs ayında 150 kiloyken şimdi 95 kiloya düştüm. Spor ve diyet yaparak bunu başardım😊

Ancak tok hissetsen bile öğünlerini atlamamaya özen göster.