Sporcu olmadan sağlıklı yaşamanın, şeker yememenin anlamı var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Freaktofen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 196
Sık sık fast food yediğimde cidden kötü hissediyorum, psikolojik olarak değil gerçekten de fiziksel olarak çok etkiliyor. Her yediğine dikkat etmek de adamı delirtir. Hayata bir kere geliyoruz sonuçta, arada bir yesek ne olur. Bence şu an yaptığın da olması gereken şey. Evde ne pişiyorsa yenir, genelde sağlıklı ev yemekleri oluyor zaten. Tüm gün oturmadan biraz hareketli olursan zaten hiçbir sıkıntı çekeceğini düşünmüyorum, ben de aynısını yapıyorum çünkü. Hiçbir sağlık sorunum yok böyle şeylerle alakalı şu an. Fiziksel olarak da gayet mutluyum, ne kaslı olma derdim var ne fit olma derdim var. Bunların hiçbiri önemli değil bence. Önemli olan tek şey nasıl istiyorsan öyle yaşamak. İnsanların bu görünüş ve imaj takıntısını asla anlamadım, sanırım daha gelişmiş ülkelerde böyle şeyler çok daha az oluyormuş (marka takıntısı vb.). Gerçi onların tükettiği şeyler de bizimki gibi değil, sıkı kontrollerden geçiyor rafa konulmadan. Görünüş ile ilgili bence çoğu şey bu konuda. Sağlığını etkilemeyecek bir durumdaysan kimin umrunda?

Kısaca, değmeyeceğini düşünüyorum.

Kesinlikle. Marka takıntısı biz Türklerde gereksiz fazla. Bende bazen Zara'dan, Bershka'dan giyinirim ama sadece lüks kıyafetlerdir. Yani ceket, pantolon gibi. Bazıları evde giydiği dona kadar marka giyiyor ve kendini bir şey sanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…