İleride hap ile beslenip doyacağımıza falan inanıyorsanız satılık köprülerim var ucuza bırakırım.
Ha bu arada organik tereyağı en sağlıklı yağdır, insülin dostudur faydası say say bitmez.
İlerisi için öngörüde bulunmak ile saf olup kandırılmayı nasıl bağdaştırdınız anlayamadım. Oraya takılmanıza şaşırdım.
Eskiden tıp bilimi bu kadar gelişmiş miydi? İnsanlar besinlerin yüzyıllardır var olduğunu ve bu yüzden her zaman sağlıklı olduğunu zannediyor olmalı. O zaman bilimin bu konularda gelişmesine gerek yok mu? Her şeyin organiğine karşı aşırı sağlıklı diye bakıyorsak neden eskiden insan ömrü çok daha kısaydı? Tabi ki buna da hijyen, hastalıklar, savaşlar denilecek. Sadece bu mu gerçekten? Köyde yaşasanız bile ömrünüz ne kadar oluyor? Bence fazla abartılıyor bunlar.
Mavi bölgelerde yaşayan insanların ömürleri daha yüksek oluyormuş. Ancak bunun tek sebebi daha az işlenmiş gıda tüketmeleri değil sadece. O da bir etken elbette. Ancak stressiz yaşam, hareket etmek, sosyal ilişkiler, bitkisel ağırlıklı beslenmek gibi etkenler var.
Özetle bilim geçmişte üretilen bir besinin belli ölçüler dışında zararlı olduğunu kanıtladığında hayır ben buna inanmam tüketiyorum diyorsan o zaman sana satılık köprü satamazlar ama sağlık biraz daha erken elden gidebilir.
Sonra da o doktorların hepsi hüllüminatinin oyunları yeğenim diye gelip laf edersiniz. Genel olarak diyorum : )
Eki Görüntüle 230651
Bu üslupla konuşuyor ve yarım saat boş yapmış muhtemelen, baksana adama.
Niye? Sen bana satılık köprüm var deyince senin için normal oluyor da adamın midenize hayran kaldım, beyniniz hakkında şüphem var demesine takılıyorsun. İnsan birini eleştirmeye çalışırken önce kendi yaptığına bakmalı. Ayrıca doktorun videosuna bir eleştiri yapmayıp üsluptan girmeye çalışarak kendinizi haklı gösterme çabasında mısınız?
Midem akıllıdır sağlıksız şeyi tüketmez ağrır diyeni senin de haklı bulmadığını düşünüyorum.
Bunu neden paylaştınız?
En son bir videosunu izlemiştim. Türkiyenin en genç profesörü olmuş. Muhammed Keskin. Bir arkadaşımın arkadaşı ona gidecekti aylar öncesinden randevu almıştı. Ama iptal edilmiş. Biz de annem için arayıp fiyat almıştık ama randevu vermiyormuş. Oradaki başka doktorları önermişlerdi. Onların muayene ücreti daha düşüktü. Ayrıca tahlilleri doktora gösterdiklerini söylemişlerdi.
Muhammed Keskini de takip ediyorum. Genel olarak beğeniyorum. Ama bazen reklam veya kanıt sunmadan bazı şeyleri fazla abartarak övüp, bazı şeyleri fazla abartarak yeriyor gibi gelmişti bana. Daha önce twitterdan kardiyobey diye paylaşım yapardı. O zamanlar sadece yazı veya görsel olarak paylaşıyordu.