@nisaa @tolga69 ikinizede teşekkür ederim yaşım 22 ama 55-56 arası gidip geliyorum 70 olsam süper.

Mideni büyütmek için yemek yedikten sonra su iç. Miden zamanla büyüyor, normalde 1 tabak makarnaya tokluk hissiyatı gelirdi bana dediğim yöntemi uyguladıktan sonra yarım paket markanın üstüne 200 gram tavuk yiyebiliyorum zorlanmadan.

Mideni büyütmek için yemek yedikten sonra su iç. Miden zamanla büyüyor, normalde 1 tabak makarnaya tokluk hissiyatı gelirdi bana dediğim yöntemi uyguladıktan sonra yarım paket markanın üstüne 200 gram tavuk yiyebiliyorum zorlanmadan.

Eski günleri hatırlattı bana. Yemek yedikten sonra kusana kadar su içerdim :D

Ayrıca yemekle beraber içecek iç sıkılmış meyve suyu olabilir (kış aylarında portakal suyu) ayran da iyidir ama tıkayabilir.

Eski günleri hatırlattı bana. Yemek yedikten sonra kusana kadar su içerdim :D

Başka çare yok vallahi hocam bende 55 kiloydum iştah yoktu. Şu an 78 kiloyum yağlarımdan kurtulmaya çalışıyorum.

Sporsuz kilo alınmaz diye bir gerçekte var. Vücut azar azar yağ yapar eğer sen spor yapmazsan.

Günde en azından 45dk 1 saat ağırlık antrenmanlarına kendini ayrırsan medium giymeye başlarsın.

Konu kimler için hazırlandı?
Tuzu kesmek o kadarda doğru bir hamle değildir en azından tamamen kesmek.

50 kilo olduğunu var sayalım 50X1.5=75. 75 gram Protein'i alırken nasıl zorlanacak saçmalamayın Allah aşkına. Yediği ekmekte, pilavda bile protein var zaten. 2 3 yumurta yese 30 gram almış oluyor zaten. Fazla abartıyorsunuz.

Sporla uğraşmıyorsa eğer kilo başına 1.5gram fazla değil mi?

Sporla uğraşmıyorsa eğer kilo başına 1.5gram fazla değil mi?

Eğer spor yapıyorsa 1.5 gram normal dediğiniz gibi. Hatta 1.8grama kadar da çıkılabiliyor bilidiğim kadarı ile.

Son düzenleme:
Konu kimler için hazırlandı?
Tuzu kesmek o kadar da doğru bir hamle değildir en azından tamamen kesmek.

Herhangi bir kilo almak ya da yağ yakmak için değil, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak, ödemden kurtulmak, aktivite yapmak, yeterli mikro ve makro değerleri almak, düzenli bir yeme alışkanlığı için.

Tuzu kesmenin kesinlikle bir zararı olacağını düşünmüyorum. Tuzu isteseniz de tamamen kesemezsiniz. Sodyum yediğiniz her yiyecekte bulunuyor. Yeter ki rafine tuz kullanmayın, su tutmasın.

@nisaa
Şimdi fark ettim biraz gereksiz yere konuya nefret kusmuşum. Sizi kırdıysam özür dilerim.
Sorun değil hocam, konu zaten düzenli beslenme alışkanlığı ve sağlıklı yaşam için. Tıka basa yemek yada hiç yememek değil. Hedefler ve amaç farklı yani normaldir. ☺️

Herhangi bir kilo almak ya da yağ yakmak için değil, sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmak, ödemden kurtulmak, aktivite yapmak, yeterli mikro ve makro değerleri almak, düzenli bir yeme alışkanlığı için.

Tuzu kesmenin kesinlikle bir zararı olacağını düşünmüyorum. Tuzu isteseniz de tamamen kesemezsiniz. Sodyum yediğiniz her yiyecekte bulunuyor. Yeter ki rafine tuz kullanmayın, su tutmasın.
Anladım ben tuzu tamamen sandım ama keşke belirtseydiniz konuda benim bildiğim kaya tuzu falan tüketilebilir bir sorun olmaz.