kraxius Yetkin İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 566 Beğeniler 181 Yer İzmir 17 Eylül 2024 #1 Çok karşıma çikiyor ağır kilo vs girince güç ve performans arttırıyor. Anlık vuran preworkout gibi alsam sıkıntı yaratır mı?
Çok karşıma çikiyor ağır kilo vs girince güç ve performans arttırıyor. Anlık vuran preworkout gibi alsam sıkıntı yaratır mı?
denizius Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 451 Beğeniler 184 17 Eylül 2024 #2 Koklamaktan bahsediyorsunuz sanırım. Zararları olan bir şey hele hele aşırıya kaçarsa sıkıntı yaşayabilirsiniz ve anlık bir uyandırma hissi haricinde etki edeceğini düşünmüyorum.
Koklamaktan bahsediyorsunuz sanırım. Zararları olan bir şey hele hele aşırıya kaçarsa sıkıntı yaşayabilirsiniz ve anlık bir uyandırma hissi haricinde etki edeceğini düşünmüyorum.
BugraBoey Uzman Katılım 9 Eylül 2024 Mesajlar 160 Çözümler 2 Beğeniler 81 17 Eylül 2024 #3 kraxius dedi: Çok karşıma çikiyor ağır kilo vs girince güç ve performans arttırıyor. Anlık vuran preworkout gibi alsam sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Çok gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum denemek için birkaç kez kullanabilirsiniz ama fazlasının zararlı olacağı kanısındayım.
kraxius dedi: Çok karşıma çikiyor ağır kilo vs girince güç ve performans arttırıyor. Anlık vuran preworkout gibi alsam sıkıntı yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Çok gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum denemek için birkaç kez kullanabilirsiniz ama fazlasının zararlı olacağı kanısındayım.
alihanvardertyok Uzman Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 166 Çözümler 1 Beğeniler 127 18 Eylül 2024 #4 Spordan önce 3-5gr Citrulline Malate alın, antrenman performansınız artsın. Amonyak koklamak nedir? Kılcal damarlarınıza yazık.
Spordan önce 3-5gr Citrulline Malate alın, antrenman performansınız artsın. Amonyak koklamak nedir? Kılcal damarlarınıza yazık.
mete01 63 Üstün Katılım 13 Ocak 2024 Mesajlar 2.179 Çözümler 7 Beğeniler 1.361 18 Eylül 2024 #5 Yararlı bir şey olsaydı vücut atmak için uzun üre siklusları yapmazdı.