3 tane ceza yediğim için cevaplayamadım eve geldim şimdi ilk bir ısındırdı sırt omuz arka kol biceps falan çalıştırdı sonraki gelişinde bacak çalışırız dedi güzeldi ilk gün ilgilendiler.

Kullanmam zaten.

Kardiyoyu antrenmandan sonra yap yoksa antrenmanda tam performans çalışamazsın hareketleri az çok öğrenene kadar fullbody yap genelde 2-3 ay öneriliyor sonra mantıklı bulduğuna geç programını bilen birine hazırlatabilirsin o programı asla değiştirme hareketlerde ustalaşmaya bak o zaman en çok verimi alırsın.

Soruna gelirsek makineleri deneyebilirsin sıra sıra vücudun alışık olmadığı için miden bulanabilir etkırığı olacaksın ilk 1-2 hafta koşubandına da alış yerinde dururken koştuğun için garip geliyor ilk başta.

Benim en büyük hatam kiloyu arttırmamaktı 20 tekrara kadar çıkıyordum ağırlıkta 8-10 tekrar üstüne çıkabiliyorsan ağırlığı arttır.

Antrenörler genelde özel dersi severler sonrasında supplement satmaya çalışanlarda oluyor eğer podyuma çıkmıyorsan bence gerek yok.

Supplementler işe yarayan şeyler podyumla alakası yok podyuma çıkacak adam kreatini keser ama vakti şimdi değil.
Kreatini, 6 ay sonra düşünür.

Gainer veya Protein tozu alabilir makrolarına kolay ulaşmak isterse.