gesaffelstein 70
Üstün
- Makaleler
- 1
iPhone cihaz için Apple Music kalite anlamında daha iyi ancak arayüzü için aynı şeyi diyemem.
Algoritması o kadar iyi değil.
Doğru fakat konu fiyat olduğu için söyledim.
Sony, B&W, Technics, Noble Audio, Sennheiser vs. değilse kulaklık pek bir önemi yok. Ayrıca Apple Music'te 16-bit/44.1 kHz ALAC çözünürlük, Deezer'in sahip olduğu FLAC'dan daha kaliteli. Ben kendi kulağıma güvenirim. Aradaki fark 10 TL. 10 lira fazla verip Apple Music alır geçerim.Apple Music için en iyi formatda kablolu kulaklık lazım ama Deezer'daki verimi kablosuz kulaklık ile rahat şekilde alabilirsiniz bu onu daha iyi kılar ama kablolu kulaklık ise (stüdyo kalitesinde verebilen) işler değişir.
iPhone cihaz için Apple Music kalite anlamında daha iyi ancak arayüzü için aynı şeyi diyemem.
Sony, b&w, technics, noble Audio, Sennheiser vs. değilse kulaklık pek bir önemi yok. Ayrıca Apple Music'te 16-bit/44.1 KHz alac çözünürlük, Deezer'in sahip olduğu FLAC'dan daha kaliteli. Ben kendi kulağıma güvenirim. Aradaki fark 10 TL. 10 lira fazla verip Apple Music alır geçerim.
Apple Music için en iyi formatda kablolu kulaklık lazım ama Deezer'daki verimi kablosuz kulaklık ile rahat şekilde alabilirsiniz bu onu daha iyi kılar ama kablolu kulaklık ise (stüdyo kalitesinde verebilen) işler değişir.