Apple Music için en iyi formatda kablolu kulaklık lazım ama Deezer'daki verimi kablosuz kulaklık ile rahat şekilde alabilirsiniz bu onu daha iyi kılar ama kablolu kulaklık ise (stüdyo kalitesinde verebilen) işler değişir.
Sony, B&W, Technics, Noble Audio, Sennheiser vs. değilse kulaklık pek bir önemi yok. Ayrıca Apple Music'te 16-bit/44.1 kHz ALAC çözünürlük, Deezer'in sahip olduğu FLAC'dan daha kaliteli. Ben kendi kulağıma güvenirim. Aradaki fark 10 TL. 10 lira fazla verip Apple Music alır geçerim.

iPhone cihaz için Apple Music kalite anlamında daha iyi ancak arayüzü için aynı şeyi diyemem.

Emin olunki Android'e sade bir arayüz verirlerken iphonea Liquid glasslı arayüz veriyorlar.

Sony, b&w, technics, noble Audio, Sennheiser vs. değilse kulaklık pek bir önemi yok. Ayrıca Apple Music'te 16-bit/44.1 KHz alac çözünürlük, Deezer'in sahip olduğu FLAC'dan daha kaliteli. Ben kendi kulağıma güvenirim. Aradaki fark 10 TL. 10 lira fazla verip Apple Music alır geçerim.

Açıkçası aktif olarak Apple Music kullanıyorum Bluetooth'lu kulaklık (AirPods, Redmi Buds vb.) Pek fark yok bu yüzden Deezer iptal edip Apple Music geçtim 8 aydır aktif olarak kullanıyorum.

Apple Music için en iyi formatda kablolu kulaklık lazım ama Deezer'daki verimi kablosuz kulaklık ile rahat şekilde alabilirsiniz bu onu daha iyi kılar ama kablolu kulaklık ise (stüdyo kalitesinde verebilen) işler değişir.

Hayır, yanlış ve hatalı biliyorsun.

Kablosuz kulaklıkta Deezer da Apple Music de Bluetooth bant genişliği sınırına takılır. Bluetooth, Deezer'ın sunduğu CD kalitesini bile tam aktaramaz, sesi sıkıştırır. Yani kablosuzda Deezer daha iyi verim vermiyor, sadece iki platform da kulaklığın sınırına takıldığı için fark kapanmış gibi görünüyor.

YT Music'teki müzik çeşitliliği diğerlerine gelmediği sürece geçmem. Remix, cover, slowed ve speed up çeşitliliği açısından 1. sırada.

Apple music tabii ki. Müzik önerisi benim için gereksiz bir şey, dolayısıyla algoritmasının nasıl çalıştığı önemli değil. Eski usül buluyorum yeni şeyleri.

Şarkı tavsiyeleri, radyoları, arayüzü falan Spotifydan daha iyi uygulama yok bence. Öğrenci indirimi ile ucuza da getirirsiniz. Apple Music kayıpsız ses ile kulakları bayram ettirse bile kablolu ve kayıpsız sesi destekleyen bir kulaklığınız yoksa şansınıza küsün maalesef. Eğer bir de Android kullanıyorsanız Apple Music ekstra kötü. iOS de sunduğu akıcı ve kaliteli deneyimi sunamıyor. YouTube Music de zaten Premium aldım bari bunu da kullanayım diye kullanılıyormuş gibi geliyor bana. Kötü bir ana sayfa ve kötü tavsiyeler ile üstelik garip tasarımı ile başlı başına kötü bir müzik uygulaması. Tek artısı arşivi geniş ama açıkcası benim işime yaramıyor bu arşiv genişliği.