Spotify vs YouTube Music

Bende zaten YouTube Premium var. O yüzden şu an açar bakarım yani.

Deneyip yorumlarınızı aktarırsanız çok sevinirim. En azından boşa gitmesin para.

Hocam kesin bir şey diyemem. Ben dediğim gibi Hi-Fi ses sertifikası olan bir kulaklıkla ikisini de test ettim. Herkesin bahsettiği farkı duyamadım. En iyisi deneme üyeliklerinden alıp test edin.

Deneme üyelikleri maalesef bitti. Üstte de belirttiğim gibi, denemiştim ikisini de. Amacım birisini tam nokta atışı tercih edip, boşa para harcamamak.

Lise ve 18 yaş üstüyseniz ben lisedeyken de kullanabildim. 18 dememin sebebi mobil uygulamam 18'e kadar kapalıydı.
Benim de şu an kapalı, 18 olmama birkaç ay kaldı.
Düşünülebilir o halde bu YouTube Music. Zaten YouTube Premium alınca o da yanında geliyor.
Bu arada minik bir tavsiye vereyim yüksek ihtimal yapmıyorsunuzdur ama, Youtube Music kullanırken sürekli telefonu sıfırlamayın veya Custom ROM kurmayın, kurarsanız da YT Music indirmeyin. Google'ın cihaz sınırı var, 10 cihaz sonra 10 cihaz silerek üstüne ekliyor ve 20 cihaz sonra sınıra varıyorsunuz. Yılda 1 kere bu sınırı sıfırlama hakkınız var. Ben şu an sınırdayım ve hakkımı kullanmıştım. Premium yine kullanabiliyorum ama şarkılar inmiyor. Zaten bu sınır Spotify için de geçerli. Şu an Custom ROM kuramadığım bir telefondayım o yüzden bir daha bunu yaşamam sanırım.

İstersen sana baslı bir şarkı dinleyip yorumumu söyleyebilirim .

Tavsiye için çok teşekkür ederim. Aklımda bulunsun.

Siz ne istiyorsunuz özellik olarak? Dinlediğiniz şarkılar neler? bunlardan bahsederseniz daha isabetli bir öneri yapılabilir.

Memnun olurum yaparsanız.

Siz ne istiyorsunuz özellik olarak? Dinlediğiniz şarkılar neler? Bunlardan bahsederseniz daha isabetli bir öneri yapılabilir.

Genellikle hareketli şarkılar, rap, pop, phonk tarzı.

Eğer dinlediğiniz şarkılar her yerde olmayan eski ya da bilinmeyen parçalarsa Youtube Music tercih edin. Eğer çok kaliteli bir kulaklığınız varsa Apple Music tercih edin. Spotify çok kullanmadım onun hakkında bir şey diyemiyorum. Youtube Premium alırsanız daha mantıklı olur. Hem reklamlardan kurtulursunuz hem de müzik uygulaması edinirsiniz.

Memnun olurum yaparsanız.

Şunu önereyim, telefonda zaten ses gayet güzel geliyor, bilgisayarda Windows bazen sesleri kısık verebiliyor. Bu yüzden ben Dolby Atmos for Headphones aldım. Biliyorsunuzdur uygulamayı, isterseniz uygulama sayfasını da atarım. Onun ses modunu müziğe alırsanız ve sesi 70+ yaparsanız bassları tam alıyorsunuz, cızırtı vb. de yaşamıyorsunuz. Dolby Atmos 45 TL falandı sanırsam, 1 kez ödeyip sınırsız kullanıyorsunuz.

Eğer kulaklığınız kaliteli ise Apple müziği öneririm ama değilse o halde YouTube müzik daha iyi bir tercih olur bence.

Dolby Atmos alınabilir, sorun değil. Öneriniz YouTube Music yani?

Dolby Atmos alınabilir, sorun değil. Öneriniz YouTube Music yani?
Evet, önerim Youtube Premium almanız ve yanında Music kullanmanız. 1 taşta 2 kuş. Müzik dinlerken Dolby Atmos'u Müzik moduna almanız ve varsayılan ayarı kullanmanız gerekir. Açması zaten çok basit, ses ayarlarında kulaklığınız bağlı iken uzamsal ses olarak "Dolby Atmos for Headphones" seçeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…