Spotify vs YouTube Music

Esenlikler,

Abonelik almayı düşünüyorum. Hangisi daha iyi ses kalitesine ve müzik çeşitliliğine sahip?
Spotify az daha fazla kalite sunuyor fakat standart bir kulaklikla anlayabilirsiniz helal olsun ve mix algoritmasi çok popüler taraflara saptırmaya yönelik.

YT müzik ise çok az miktarda bir düşüşle (biri 320lik diğeri 275lik (bildiğim kadarıyla), yok gibi bir şey fark) daha gizli saklı şarkıları buldurmaya odaklı bir algoritma güdüyor.

Şahsi tercihim YT Müzik.

O tarz remixleri dinlemiyorum. Şarkı önerisine zaten ihtiyaç duymuyorum. Kendi şarkılarımı dinliyorum.
Eğer o sekildeyse ve Apple kullaniyorsaniz Apple Müzik tokatlayacaktir ses kalitesinde ama dediğim gibi, ekipmaniniz var mı?

Başladım bile kullanmaya Apple Music'i. Kayıpsız ses özelliğini açtım. Şu an güzel gibi.

Uzaktan anlaşılmaz geliyor ama ucuz kulaklıkta da Apple bı fark koyuyor Apple daha fazla müzik gibi verebiliyor
Ben Apple listelerinden memnundum
Deezer da bakabilirsin deezer algoritması güzel daha ucuz ve Apple kadar güzel veriyor Apple alac diğeri flac kullaniyor ikisi aynı zaten deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…