Algoritması iyidir hocam o halde, bana hep Jazz öneriyor duş alırken Jazz dinlediğim için. Fakat ben daha çok Techno dinlemek istediğimde bana inatla Jazz öneriyor. (Spotify)

Öneriden kastın radyo değilse normaldir diye düşünüyorum hocam. (Liste bitince çalan şarkılardan bahsediyorum) Eğer şarkının radyosunda bu oluyorsa, garip bir durum.

Mesela ben Slow tarzda bir müziğin radyosuna gittiğim zaman alakasız müzik vermesi nadir oluyor.

Öneriden kastın radyo değilse normaldir diye düşünüyorum hocam. (Liste bitince çalan şarkılardan bahsediyorum) Eğer şarkının radyosunda bu oluyorsa garip bir durum.
Oluyor oluyor, biraz daha farklı veya fazla dinlenmeyen şarkılarda algoritması özellikle karışık modda ''a'' dinlerken bir anda ''z'' açıyor. Duşta da çok yaşadım bu durumu, istenmeyen şarkı gelince sinir bozmaması elde değil.

ChatGPT çıktıktan sonra firmalar gitgide tembelleşmeye başlıyor, bu yapay zekanın suyu çıktı, artık şirketler amiral gemisi telefonları bile sadece AI AI diye tanıtıyorlar. Oysaki 1000 TL'lik hurda bile yapabilir bunları. Devir değişiyor artık bunlar iyi dönemimiz daha da tembelleşecek bunlar.

Oluyor oluyor, biraz daha farklı veya fazla dinlenmeyen şarkılarda algoritması özellikle karışık modda "a" dinlerken bir anda "Z" açıyor. Duşta ben de çok yaşadım bu durumu, istenmeyen şarkı gelince sinir bozmaması elde değil.

Bana pek denk gelmedi hocam nedense ya. Ben aynı durumu YouTube Music'de yaşıyorum mesela. Spotify'da genellikle radyolarda veya oluşturulan oynatma listelerinde takıldığım için pek karşılaşmıyorum.

He, şu oluyor mesela: bana özel oluşturulan 2 tane listede bunlar başıma geliyor. Özellikle "Haftalık keşif ve yeni müzik radarı" listesinde.