oyunlar-oyuncular olarak okumuşum.
Detaylar
Kim cevapladı?maes
Başarılı
Farklı oyunlar kısmını sanırım.
Hiçbir beklentim yok. İlk sezonu da öyle aman aman bir şey sunmuyordu. İzlenip 2 gün sonra unutulcak hikayeler bunlar.
Film kültürüm aşırı iyi sayılmaz ama bildiğim kadarıyla "Battle Royale" konulu çok fazla kaliteli film yok. Karantina döneminde eşi benzeri çok olmayan bu türde, kendine has temasıyla hypelı çıkış yapmıştı fakat bence 2.filmde bu kadar olumlu bakılacağını düşünmüyorum. Hem insanlar bu temaya doymuş olacak hem de 2.filmde, 1.filmdeki gibi keşif hissi olmayacak ve üstüne çok da bir şey koyamayacaklar gibi hissediyorum.
Daffy Duck
Üstün
Her dizinin ikinci sezonunda öyle olur genelde. Filmlerde de geçerli tabii.Film kültürüm aşırı iyi sayılmaz ama bildiğim kadarıyla "Battle Royale" konulu çok fazla kaliteli film yok. Karantina döneminde eşi benzeri çok olmayan bu türde, kendine has temasıyla hypelı çıkış yapmıştı fakat bence 2.filmde bu kadar olumlu bakılacağını düşünmüyorum. Hem insanlar bu temaya doymuş olacak hem de 2.filmde, 1.filmdeki gibi keşif hissi olmayacak ve üstüne çok da bir şey koyamayacaklar gibi hissediyorum.