RamKokusuSeven

Becerikli
Yer
Rockstar Games GTA VI çıkar
Selamlar, şu an da 7.sınıfım 13 yaşındayım. Ben uzun yıllardır ABD gitmek istiyorum ya da Londra falan. Şu ülkedeki son zamanlardan sonra gitme isteğim daha da arttı. Bende araştırdım ve SSAT sınavını buldum. SSAT sınavı ile ABD, Londra, Fransa vb. ülkelerine eğitime gidilir mi? Kaç sene boyuncu gidiliyor gidiliyorsa?

Selam, şu an da 7.sınıfım 13 yaşındayım. Ben uzun yıllardır ABD gitmek istiyorum ya da Londra falan. Şu ülkedeki son zamanlardan sonra gitme isteğim daha da arttı. Bende araştırdım ve ssat sınavını buldum. Ssat sınavı ile ABD, Londra, Fransa vb. ülkelerine eğitime gidilir mi? Kaç sene boyuncu gidiliyor gidiliyorsa?

Eğitime gidilebilir ama uyum, aile gibi konular zor ayrıca. Eğer 8.sınıftaki sınavı kazanırsan 4 sene boyunca (lise ) orada oluyor diye biliyorum ama SSAT sınavı = garanti yurt dışı diye bir şey yok bu sadece seni ölçen bir sınav.

Eğitime gidilebilir ama uyum, aile gibi konular zor ayrıca. Eğer 8.sınıftaki sınavı kazanırsan 4 sene boyunca (lise ) orada oluyor diye biliyorum ama ssat sınavı = garanti yurt dışı diye bir şey yok bu sadece seni ölçen bir sınav.

Hocam benim uyumum zor değil sağlarım. Bir de 8.sınıftaki sınav mı var ssatda? Ama herhalde mükemmel sonuçlar alan kişilerin yarısı gidiyormuş.

Hocam benim uyumum zor değil sağlarım. Bir de 8.sınıftaki sınav mı var ssatda? Ama herhalde mükemmel sonuçlar alan kişilerin yarısı gidiyormuş.

Ssatı özel okullar kabul ediyor diye biliyorum. Genelde ayrı olarak burs sınavları olabilir. Mükemmel alabilirsin tamam ama ek bir zorluk var. Soruların tamamı İngilizce yani soruları anlamakda ayrı bir başarı.

Ssatı özel okullar kabul ediyor diye biliyorum. Genelde ayrı olarak burs sınavları olabilir. Mükemmel alabilirsin tamam ama ek bir zorluk var. Soruların tamamı İngilizce yani soruları anlamakda ayrı bir başarı.

Hocam yani ingilizcem iyi uzun yıllardır İngilizce öğreniyorum. Büyük ihtimalle bu ülkede bıçaklanmadan bir yurt dışına gitmenin tek yolu. Eğer özel okullar kabul ediyorsa daha iyi değil mi :D hem burs verirler. Eğer burs sınavını kazanabilirsem.

Hocam yani ingilizcem iyi uzun yıllardır İngilizce öğreniyorum. Büyük ihtimalle bu ülkede bıçaklanmadan bir yurt dışına gitmenin tek yolu. Eğer özel okullar kabul ediyorsa daha iyi değil mi :D hem burs verirler. Eğer burs sınavını kazanabilirsem.

E siz cidden istiyor ve yapmayı düşünüyorsanız iyi çalışmalar yurt dışında eğitim güzel olabilir.
Not: Ssat dışında Det(Duolingo english test)'de gerekebilir ingilizceni ölçen bir sınav o online ve girmesi basit çoğu yer kabul ediyor.

E siz cidden istiyor ve yapmayı düşünüyorsanız iyi çalışmalar yurt dışında eğitim güzel olabilir.
Not: Ssat dışında det(Duolingo English test)'de gerekebilir ingilizceni ölçen bir sınav o online ve girmesi basit çoğu yer kabul ediyor.

Det Duolingo'nun mu?

Tam şu an karar verdim biraz araştırma yapacağım ama biraz bilgi verme şansınız var mıdır?

Hocam bende karar verdim ama kendi kafamda :D daha aileme söylemedim bile yani. Çünkü nasıl giriliyor falan çok kafam karışık. Ama araştırdım hocam. Middle level var 5-7. sınıf öğrencileri için upper level 8-11. sınıf öğrencileri için.