Hocam benim ailemde yapar fiyat konusunda sorun yokta ben orada bir ailede kalmak istemem işte burada KYK gibi bir yurt falan olsa düşünebilirim de :).
Hocam bende farklı ailede yaşamak isterim :D Neden yeni insanlar ile tanışmak falan istiyorum yeni kültürler en çok Hristiyanlık kültürü öğrenmek istiyorum. İnşallah gideriz ikimiz ikimizede iyi aileler gelir. Hocam zaten orda saatlerce okula gidiyonuz orda harçlık için bir işe girdiğinizi düşünsek. Ailenizi pek görmezsiniz :D

Hocam bende farklı ailede yaşamak isterim :D neden yeni insanlar ile tanışmak falan istiyorum yeni kültürler en çok Hristiyan'lık kültürü öğrenmek istiyorum. İnşallah gideriz ikimiz ikimizede iyi aileler gelir. Hocam zaten orada saatlerce okula gidiyonuz orada harçlık için bir işe girdiğinizi düşünsek. Ailenizi pek görmezsiniz :D

İnşallah hocam ne diyelim başarılar sizlere :) daha önce birinden aile bulunamadığı için yurda yerleştirildiğini duymuştum umarım o tarz bir şeyden bende de aynısı olur size de iyi bir aile denk gelir hayırlısı olsun.