Windows Defender kapatıp, PC'yi yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?

Olmazsa Downloads > Clear Download Cache yapar mısın?

Bu da işe yaramaz ise indirme yöneticisini açıp, WD diski seçip repair folder der misin?

Hiçbiri olmazsa Aygıt Yöneticisi altından WD için yazma önbelleğini kapat:

1706984305249.webp

Son düzenleme:
Windows Defender kapatıp, PC'yi yeniden başlatıp tekrar dener misiniz?

Olmazsa Downloads > Clear Download Cache yapar mısın?

Bu da işe yaramaz ise indirme yöneticisini açıp, WD diski seçip repair folder der misin?

Hiçbiri olmazsa Aygıt Yöneticisi altından WD için yazma önbelleğini kapat:

Eki Görüntüle 16179
Kaspersky kullanıyorum antivirüs tüm korumaları kapattım. Sonuç değişmedi.

İndirme önbelleğini temizledim. Sonuç değişmedi.

Önbelleğe yazma ilkesini kapattım. Sonuç değişmedi.

Şöyle bir yorum okudum:

Eğer oyun Payday 2 ise, bu normaldir. Payday 2 kurulum verilerini paketler halinde indirir (0 Mb/s gösterir), ardından verileri bellek depolama aygıtına (HDD veya SSD) açar, bu da indirme işleminin etkin olduğu zamandır.

Payday 2 varsa oyunu sorunsuz çalışan SSD'ye ve SN350'ye indirip dener misiniz? Sorun belki indirilen oyuna özel olabilir.

Bir de WD SSD'lerde önbelleğe yazmayı kapatanlarda sorun çözülmüş. Bu ayarı WD SSD için kapadığına eminsin değil mi? Olmazsa C sürücüsü için de kapatıp dener misin?

Bir de SSD'niz epey dolu. Boşken de durum bu muydu?

Son düzenleme:
Şöyle bir yorum okudum:

Eğer oyun Payday 2 ise, bu normaldir. Payday 2 kurulum verilerini paketler halinde indirir (0 Mb/s gösterir), ardından verileri bellek depolama aygıtına (HDD veya SSD) açar, bu da indirme işleminin etkin olduğu zamandır.

Payday 2 varsa oyunu sorunsuz çalışan SSD'ye ve SN350'ye indirip dener misiniz? Sorun belki indirilen oyuna özel olabilir.

Bir de WD SSD'lerde önbelleğe yazmayı kapatanlarda sorun çözülmüş. Bu ayarı WD SSD için kapadığına eminsin değil mi? Olmazsa C sürücüsü için de kapatıp dener misin?

Bir de SSD'niz epey dolu. Boşken de durum bu muydu?
WD SSD aynı zamanda C sürücüm. 480GB'lik bir sürücü 180GB şu an için boş. Payday2 için de aynı sorun mevcut. Geçmişte böyle bir sorunu hiç yaşamadım. 100mbit/s’den hızımı 500Mbit/s geçirdiğimden beri böyle bir sıkıntı yaşıyorum. Daha öncesinde oluyorsa da hız yavaş olduğu için indirmeye bırakıp gidiyordum hiç dikkat etmemiştim doğrusu.

Görsel SN350 Sorunlu olan SSD
1707073725590.webp

Görsel 970 EVO sıkıntısız olan SSD
1707074149188.webp

@Recep Baltaş

Son düzenleme:
Sorun kesinlikle Steam kaynaklı gibi ama sadece WD SSD'lerde oluyor. ÇÖzüm de yazma önbelleğinin kapatılması ama PC'yi açınca yeniden devreye girdiğini söyleyenler var. Kontrol eder misiniz sizde de devreye girmiş mi?

Olmazsa ayarı WD yazılımı içinde Performance sekmesine girip buradan kapatın. Bu defa olmalı 🙏

Bu konuya göz atabilirsiniz: Steam download / write slow to NVME C: drive but not SATA SSD E: drive :: Help and Tips

Sorun kesinlikle Steam kaynaklı gibi ama sadece WD SSD'lerde oluyor. ÇÖzüm de yazma önbelleğinin kapatılması ama PC'yi açınca yeniden devreye girdiğini söyleyenler var. Kontrol eder misiniz sizde de devreye girmiş mi?

Olmazsa ayarı WD yazılımı içinde Performance sekmesine girip buradan kapatın. Bu defa olmalı 🙏

Bu konuya göz atabilirsiniz: Steam download / write slow to NVME C: drive but not SATA SSD E: drive :: Help and Tips
Boot edemedim. Yaklaşık 1-2 haftadır sistemde takılmalar ve kendini resetlemeler oluyordu. Dün sistemi formatladıktan sonra kilitledi. WD diski çıkarttığımda sorun çözüldü. WD kesinlikle arızalı. Bugün garantiye göndereceğim değişim yapılırsa değişimden sonra sonuçları gösterebilirim.